Σάχοφ: «Να εκθρονίσουμε τον Ολυμπιακό»!

Σάχοφ: «Να εκθρονίσουμε τον Ολυμπιακό»!

bet365

Σε συνέντευξη του σε ουκρανική ιστοσελίδα ο Εβγέν Σάχοφ μιλάει για όλα όσα έχει ζήσει στην Ελλάδα τους πρώτους οκτώ μήνες και στέκεται στην… κυριαρχία του Ολυμπιακού.

Ο Ουκρανός μέσος, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην αποστολή της Ουκρανίας για τον αγώνα κόντρα στην Κροατία, αναφέρθηκε στην πορεία και στους στόχους που έχει με τον ΠΑΟΚ, τα όσα έχει ζήσει και τον έχουν κάνει εντύπωση εδώ και 8 μήνες στην Ελλάδα.

- Στην πρώτη συνέντευξη, μετά την υπογραφή συμβολαίου με τον ελληνικό σύλλογο, είχες υποσχεθεί να κάνεις ό, τι είναι δυνατόν για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του. Φαίνεται ότι έχεις κρατήσει την υπόσχεση ...

- «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Όλα θα φανούν στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Κροατία - Ουκρανία.

- Πόσο υψηλοί είναι οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα;

- «Αρκετά μεγάλοι, οι υψηλότεροι. Να πάρει την πρώτη θέση και να κερδίσει το Κύπελλο».

- Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για το πρωτάθλημα;

- «Δυστυχώς, χάσαμε πολλούς «αχρείαστους» βαθμούς και είναι πολύ δύσκολο να μιλήσουμε για ένα χρυσό φινάλε. Υπολείπονται έξι αγωνιστικές, για το τέλος του πρωταθλήματος, κατά τη γνώμη μου, δύσκολα να προσπεράσουμε τον Ολυμπιακό. Εμείς πρέπει να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση, η οποία δίνει το δικαίωμα να παίξουμε στο Champions League».

- Κατάφερες να ενσωματωθείς στην ομάδα σου;

- «Τον τελευταίο καιρό, νιώθω όλο και περισσότερο καλύτερα. Και δεν είναι μόνο η μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή. Κάθε παίκτης που αλλάζει χώρα και πρωτάθλημα, χρειάζεται μια περίοδο προσαρμογής - και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι σε αυτό το χρονικό σημείο αισθάνομαι πολύ πιο άνετα από ό, τι στην αρχή της παρουσίας μου στο εξωτερικό».

Να «εκδιώξουμε» τον Ολυμπιακό!

Στη συνέχεια ο Εβγέν Σάχοφ αναφέρεται σε πράγματα που του έχουν κάνει εντύπωση στους οκτώ μήνες που βρίσκεται στην Ελλάδα. Και το «φαινόμενο Ολυμπιακός», είναι πολύ ψηλά, με τον ουκρανό μέσο του ΠΑΟΚ να στέλνει το μήνυμα του.

- Τι λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο;

- «Δεν θα έλεγα ότι κάτι λείπει. Φαίνεται ότι έχει έρθει η ώρα να αλλάξει χέρια ο τίτλος. τε τον τίτλο. Εδώ και έξι χρόνο η ίδια ομάδα κερδίζει συνεχώς τον τίτλο. Ηρθε η ώρα να εκδιώξουμε τον Ολυμπιακό από το θρόνο του πρωταθλητή! Είναι κάτι που θα ήθελα να το κάνω μέσα από μια δίκαιη και έντιμη μάχη στο γήπεδο. Χωρίς να υπάρχει καμία βοήθεια από τους διαιτητές ή η επιρροή κάποιων άλλων παραγόντων. Αν συμβεί αυτό, θα είναι πολύ καλύτερα ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι φίλαθλοι των μεγάλων ομάδα περιμένουν με ανυπομονησία την αλλαγή και να σπάσει η ηγεμονία του Ολυμπιακού. Κάτι που ισχύει ειδικότερα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που ονειρεύονται ένα πρωτάθλημα για περισσότερα από τριάντα χρόνια».

Ο Σάχοφ αναφέρεται στη συνέχεια στη σχέση των Ουκρανών με το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρόβλημα της γλώσσας, τη σχέση του με το Λέο Μάτος, ενώ μιλάει και για το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας.

«Μερικές φορές υπάρχουν μικρά πράγματα που για τον ΠΑΟΚ έχουν αρνητικές συνέπειες. Ας πούμε μια εφεύρεση φάουλ, κίτρινες κάρτες, η κατάσταση «έξω από το παιχνίδι ...». Δόξα τω Θεώ, προσωπικά μέχρι τώρα δεν έχω προβλήματα, ούτε θέλω να έχω, πολύ περισσότερο να πληρώσω για κάρτες μετά από ανάρμοστη συμπεριφορά.

- Στο ποδόσφαιρο, γενικότερα στον αθλητισμό, παίζει σημαντικό ρόλο η ομαδικότητα...

- «Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για αυτό. Το περασμένο καλοκαίρι, η ομάδα άλλαξε δραματικά στο ρόστερ της και χρειάζεται χρόνος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στην τρέχουσα περίοδο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε όχι τόσο καλά στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, αποκτήσαμε ομαδικότητα και η ομάδα σταδιακά βελτιώνεται και σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε όλοι μαζί, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στο γήπεδο, υπάρχει μια αμοιβαία κατανόηση. Από αυτή την άποψη, ως ομάδα, έχουμε αυξήσει το πνεύμα της ομαδικότητας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα