Πήρε έγκριση για το Γουέμπλεϊ η Τότεναμ

Πήρε έγκριση για το Γουέμπλεϊ η Τότεναμ

Κώστας Ζάλιαρης
Πήρε έγκριση για το Γουέμπλεϊ η Τότεναμ

bet365

Τη δυνατότητα να παίξει τα εντός έδρας ματς και του πρωταθλήματος, στο Γουέμπλεϊ, την επόμενη σεζόν, έχει η Τότεναμ, που θ' αποφασίσει μέχρι το τέλος του μήνα αν θα εκμεταλλευτεί την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Μπρεντ.

Τα «σπιρούνια» θέλουν το καλοκαίρι του 2019 να βρίσκονται στο νέο τους γήπεδο, το πρότζεκτ του οποίου προχωράει με γοργούς ρυθμούς, ωστόσο, θα πρέπει να βρεθεί λύση για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους.

Η Τότεναμ ήδη έπαιξε τη φετινή σεζόν στο «στολίδι» του Λονδίνου τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τη φάση των «32», ωστόσο, στην Πρέμιερ, συνεχίζει να παραμένει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Ιρλανδία - Ουαλία με επιστροφή, αν ο Μπέιλ σκοράρει το πρώτο τέρμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μπρεντ, έπειτα από συμβούλιο που διήρκησε 3,5 ώρες, αποφάσισε να δώσει έγκριση στον σύλλογο για τη χρήση του Γουέμπλεί από την επόμενη σεζόν για 27 εντός έδρας αναμετρήσεις, δίνοντας διορία στην ομάδα για την ανακοίνωση της απόφασής της μέχρι τις 31 του μηνός.

Αυτό που σκέφτονται ακόμα στα «σπιρούνια», είναι αν θα εκμεταλλευτούν την απόφαση από τη νέα σεζόν, ή αν θα το καθυστερήσουν λίγο ακόμα για να μετακομίσουν μονάχα για μια χρονιά, την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα