Μπεργκ: «Θέλω να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ με τον Παναθηναϊκό»

Μπεργκ: «Θέλω να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Θέλω να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στους συμπατριώτες του, τονίζοντας πως θέλει πολύ να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην «sydsvenskan.se»:

«Τώρα έχουμε λιγότερα παιχνίδια και νιώθεις ότι έχεις τον χρόνο να ξεκουραστείς και να επανέλθεις πνευματικά και σωματικά. Κι έτσι τώρα νιώθω σούπερ. Ένας απ΄ τους λόγους για τους αριθμούς μου στα γκολ είναι και ο τρόπος με τον οποίο παίζει η ομάδα απ΄ τις αρχές του νέου έτους. Εχουμε κάποιους άλλους παίκτες και είμαστε λίγο καλύτεροι επιθετικά. Έχουμε πολλούς παίκτες που είναι πρόθυμοι να προσφέρουν βαθμούς, ασίστ και γκολ και όλο αυτό ήρταν ο κύριος λόγος που άλλαξε η εικόνα μας».

Ιρλανδία - Ουαλία με επιστροφή, αν ο Μπέιλ σκοράρει το πρώτο τέρμα.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του και την αποχώρησή του από το Αμβούργο πριν πάει στον Παναθηναϊκό: «Δεν μετάνιωσα. Νιώθω απίστευτα καλά στον Παναθηναϊκό. Δεν ήμουν ποτέ άλλοτε στην καριέρα μου στην κατάσταση όπου βρίσκομαι τώρα. Από τότε που πήγα στον Παναθηναϊκό, όλα πηγαίνουν καλά για μένα. Ξαναβρήκα την αυτοπεποίθησή μου και νιώθω πολύ πιο ήρεμος για να παίξω το παιχνίδι μου. Στην κατάσταση που βρίσκομαι τώρα και με τα γκολ που σημειώνω θέλω να κερδίσω κάτι με τον Παναθηναϊκό. Το Champions League είναι κάτι που θέλω πολύ. Θέλω να παίξω στη διοργάνωση και ευελπιστώ ότι θα το καταφέρω με τον Παναθηναϊκό»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα