Η «συγνώμη» για το θέμα Λίλα

Gazzetta team
Η «συγνώμη» για το θέμα Λίλα

bet365

Ο ιμάμης που συνομιλεί με τον μέσο του ΠΑΣ και έναν συμπαίκτη του στο επίμαχο βίντεο, τόνισε πως δεν είχε σκοπό να προσβάλει κάποιον
«Διαστάσεις» έχει πάρει στην Αλβανία το επίμαχο βίντεο στο οποίο ο Αντι Λίλα μαζί με έναν συμπαίκτη του και έναν ιμάμη, διακωμωδούν τους ιερωμένους του χριστιανισμού και την ιεροτελεστία του αγιασμού. Πολλά ΜΜΕ της γειτονικής χώρας κατακρίνουν τους τρεις πρωταγωνιστές του και ο ιμάμης, μέσω μηνύματός του στα social media απολογήθηκε για τα όσα ακούστηκαν σε αυτό. Μεταξύ άλλων έγραψε πως δεν είχε πρόθεση να προσβάλει τους Χριστιανούς και σχολίασε πως η κουβέντα είχε χιουμοριστικό χαρακτήρα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ
Λαμβάνοντας υπ' όψιν την δημοσιότητα που πήρε η συζήτηση μεταξύ εμένα και δύο φίλων παικτών της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία δημοσιεύτηκε στα media, επιτρέψτε μου να εκφράσω την μετάνοιά μου για την παρεξήγηση του σκοπού αυτής της συνομιλίας.
Ως εκπρόσωπος της πίστης του Ισλάμ, θρησκευτικός ηγέτης και πατριώτης, ποτέ δεν θα επιτρέψω οι σκέψεις μου και οι απόψεις για άλλους κληρικούς και μέλη διαφορετικών δογμάτων, να μην ακολουθούν την διδασκαλία του Ισλάμ, που διδάσκει σεβασμό και ανοχή σε μέλη άλλων θρησκειών.
Εκφράζω ακόμη την μετάνοιά μου για το πώς έγινε αντιληπτή η συζήτησή μας, η οποία είχε χιουμοριστικό χαρακτήρα, χωρίς κακή πρόθεση, γιατί τα αστεία επιτρέπονται στους εκπροσώπους της ισλαμικής πίστης.
Αρπάζοντας την ευκαιρία και ως άνθρωπος της πίστης, θέλω να εκφράσω την συγνώμη μου αν τα δικά μου λόγια ή των φίλων μου, προσέβαλαν τους Χριστιανούς φίλους μου και παράλληλα θέλω να εκφράσω την συγνώμη μου και να διαβεβαιώσω ότι ο σεβασμός μου και η εκτίμησή μου προς αυτούς, παραμένουν σταθερές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα