Οι μικροί που ανέβασε ο Λεμονής στην προπόνηση

Οι μικροί που ανέβασε ο Λεμονής στην προπόνηση

Δημήτρης Τομαράς
Οι μικροί που ανέβασε ο Λεμονής στην προπόνηση

bet365

Νέα πρόσωπα στην προπόνηση του Ολυμπιακού με πιτσιρικάδες που ανέβασε για να... τσεκάρει ο Τάκης Λεμονής από την ομάδα Κ-20.
Για αρχή πρόκειται για τον διεθνή μέσο Γιώργο Ξενιτίδη, που είναι γεννημένος στις 4 Σεπτεμβρίου του 1999. Μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό από την Ακαδημία της Βιστωνίδας Ξάνθης αρχικά για το τμήμα Κ15 του Ολυμπιακού οπού ήταν και αρχηγός κατακτώντας το πρωτάθλημα. Εν συνεχεία όταν ήταν μικρότερος σε σχέση με άλλους είχε την πρώτη χρονιά στην Κ17 και μετά στην Κ-20 πάλι σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ο Κώστας Μεγαρίτης, αμυντικός γεννημένος το 1997 επίσης προέρχεται από την Κ-20. Επίσης ο 19χρονος Κώστας Πλέγας, αμυντικός και κεντρικός χαφ από την Κ-20 με θητεία σε Παναχαϊκή και Πανθρακικό. Ένας ακόμα μικρός που ήταν στην προπόνηση της Πέμπτης ήταν ο 19χρονος φορ Φώτης Τσιλίκης. Τέλος ο 18χρονος στράικερ, Γιάννης Βάρκας. Και τα δύο αυτά αν και πιο μικρά πάλι από την Κ-20.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα