Γιουνάιτεντ, η πιο άτυχη στην Premier League

Γιουνάιτεντ, η πιο άτυχη στην Premier League

Gazzetta team
Γιουνάιτεντ, η πιο άτυχη στην Premier League

bet365

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν στο πρωτάθλημα 11 δοκάρια και εάν αυτά γίνονταν γκολ, τότε θα ήταν στην 2η θέση και στο -8 από την κορυφή.

Οποιος παρακολουθεί και ειδικά όποιος είναι Γιουνάιτεντ, θα έχει σίγουρα σιχτιρίσει. Πόσες και πόσες φορές ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει θυμώσει με την ατυχία που έχει χτυπήσει την προσπάθεια της ομάδας του να βρεθεί στα ψηλά πατώματα της Premier League;

Με μόλις 1 νίκη στα τελευταία 5 ματς των προκριματικών η Αργεντινή θέλει επειγόντως βαθμούς. Θα πάρει το τρίποντο με τη Χιλή;

Σίγουρα στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται να πορευτείς με τα «αν», μα στην περίπτωση των Κόκκινων Διαβόλων και τον δοκαριών, το «αν» αυτά γίνονταν γκολ, τότε οι κόκκινοι του Μάντσεστερ θα ήταν πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία. Για την ακρίβεια με αυτά τα 11 δοκάρια θα βρίσκονταν στην 2η θέση στο -8 από την κορυφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα