Υπήρξαν δεσμεύσεις στην Βέροια

Υπήρξαν δεσμεύσεις στην Βέροια

Γιώργος Ντυμένος
Υπήρξαν δεσμεύσεις στην Βέροια

bet365

Οι παίκτες της «βασίλισσας» δέχθηκαν να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Ντόστανιτς, αλλά διαμήνυσαν πως αν αύριο δεν γίνουν πληρωμές τότε θα ξεκινήσουν απεργία διαρκείας

Νερό στο κρασί τους έβαλαν σήμερα οι παίκτες της Βέροιας, που μετά από δύο ημέρες δέχθηκαν να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Ράτκο Ντόστανιτς, παρότι δεν πληρώθηκαν. Στο γήπεδο βρέθηκαν μέλη της διοίκησης και τους έδωσαν διαβεβαιώσεις πως αύριο θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους και για αυτό, τους έδωσαν μία ημέρα διορία να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους. Με την υποσημείωση όμως ότι αν και αύριο δεν τους καταβληθεί έστω ένα μέρος των δεδουλευμένων τους, αυτόματα θα κατεβούν σε απεργία διαρκείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα