Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός 1-3

Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός 1-3

Νίκος Αθανασίου
Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός 1-3

bet365

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 την Παναχαϊκή σε φιλικό παιχνίδι, με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο να έχει ένα γκολ και μία ασίστ. Επέστρεψε με ασίστ ο Πασχάλης Στάικοςμετά από πέντε μήνες. Βιγιαφάνιες και Τελάντερ τα άλλα «πράσινα» γκολ.

Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είδαν την πόρτα της βασικής ενδεκάδας το τελευταίο διάστημα είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός που δεν είχε στην διάθεσή του, τους διεθνείς παρέταξε το «τριφύλλι» με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ τον Χουχούμη, δεξί τον Μέστο και τον Τελάντερ με τον Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Μαρινάκης και Ρέις οι δύο αμυντικοί μέσοι. Μπουμάλ και Βλαχοδήμος στις πτέρυγες και ο Λέτο με τον Μολίνς στην κορυφή της επίθεσης.

Με χαλαρή διάθεση και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφτασαν κοντά στο γκολ με την προβολή του Μακρυδημήτρη να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι(10'). Οι «πράσινοι» που είχαν ως πιο δραστήριο παίκτη τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες και στο φινάλε του πρώτου μέρους(44') ο ομογενής εξτρέμ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό μετά από ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι που στάθηκαν εξαιρετικά απέναντι σε έναν σαφώς πιο ισχυρό αντίπαλο κατάφεραν με τον Μωραϊτη στο 55' να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Από κει και έπειτα και μετά την είσοδο έξι αλλαγών(Κουρμπελής, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Στάϊκος, Βέμερ, Ρινάλντι) το «τριφύλλι» έβαλε περισσότερη ενέργεια και όρεξη, έχασε σημαντικές ευκαιρίες αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο... καθάρισε το ματς. Στο 85' ο Βιγιαφάνιες μετά από ασίστ του Στάϊκού έκανε το 2-1 και το 3-1 δύο λεπτά αργότερα ο Τελάντερ από σέντρα του Βλαχοδήμου.

Με μόλις 1 νίκη στα τελευταία 5 ματς των προκριματικών η Αργεντινή θέλει επειγόντως βαθμούς. Θα πάρει το τρίποντο με τη Χιλή;

Κέφια Βλαχοδήμου, επανεμφάνιση Στάικου

Τι κρατάει ο Παναθηναϊκός από αυτό το παιχνίδι στην Πάτρα; Την όρεξη και την ουσία του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Ο «Βλαχό» πέτυχε το πρώτο γκολ, «έφτιαξε» το τρίτο και έδειξε στον προπονητή του την νοοτροπία που θέλει να βλέπει. Αρκεί να είναι έτσι και στις ευκαιρίες που θα του δοθούν στα επίσημα και πιο δύσκολα ματς.

Από κει και έπειτα, σημαντική μέρα για τον νεαρό Πασχάλη Στάϊκο. Ο διεθνής νεαρός μέσος μετά την εξαιρετική προετοιμασία το καλοκαίρι, έμεινε αρκετά πίσω από το πρόβλημα στους πνεύμονες που τον ταλαιπωρούσε από τα τέλη Οκτώβρη. Επέστρεψε πιο δυνατός και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει το γκολ του Βιγιαφάνιες.

Χρόνος συμμετοχής και στον «κομμένο» Βέμερ, ο οποίος δεν πρόκειται να ξαναγίνει ενεργό μέλος της ομάδας και απλά συμμετείχε για να μην... σκουριάσει και για να «μαλακώσει» ενόψει καλοκαιριού.

Παναχαϊκή: Χαλκιάς, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μαστραντωνάκης, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης και Σπανός. Έπαιξαν και οι Σούλης Β., Γεωργαντόπουλος, Αδαμόπουλος, Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος, Στεργίδης, Πολυχρόνης, Μωραΐτης, Μπουρλάκης και Κωνσταντακόπουλος.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Χουχούμης, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Ρέις, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Λέτο, Μολίνς. Έπαιξαν και οι: Βιγιαφάνιες, Στάϊκος, Κουρμπέλης, Κλωναρίδης, Βέμερ, Ρινάλντι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα