Εντολή εισαγγελέα για προκαταρκτική εξέταση!

Εντολή εισαγγελέα για προκαταρκτική εξέταση!

Γιώργος Τσακίρης
Εντολή εισαγγελέα για προκαταρκτική εξέταση!

bet365

Μετά τη μήνυση που είχαν καταθέσει τα μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης στα τρία φυσικά πρόσωπα του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για το γήπεδο της ΑΕΚ, ο εισαγγελέας προχωράει την υπόθεση.

Είχατε ενημερωθεί για την κινητοποίηση των μελών της Ανεξάρτητης Κίνησης και τις ενέργειές τους σε βάρος του δήμου και κυρίως των προσώπων του δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας και πιο συγκεκριμένα κατά των Άρη Βασιλόπουλου (δήμαρχος), Ελένη Σγουράκη (διευθύντρια των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου) και Θεόδωρο Μανωλεδάκη (αντιδήμαρχος).

Μάλιστα τα μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης είχαν καταθέσει μηνύσεις προς τα παραπάνω συγκεκριμένα πρόσωπα. Πλέον η υπόθεση προχωράει για την ελληνική δικαιοσύνη έπειτα από εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα. Κι αυτό διότι όπως έγινε γνωστό ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση και διαβίβασε τη δικογραφία της υποθεσης στον πταισματοδίκη Αθηνών για να διενεργήσει την προκαταρκτική. Πρέπει να θεωρείται λογικό ότι οι πρώτοι που θα κληθούν να καταθέσουν θα είναι τρεις εναγόμενοι...

Η δικαιοσύνη έχει το λόγο και θα αποφασίσει το δρόμο που θα πάρει η υπόθεση τη στιγμή που από την ΠΑΕ ΑΕΚ κρατάνε πάντα αποστάσεις και χαμηλούς τους τόνους σεβόμενοι πάντα φυσικά και όλους τους θεσμούς και δη εκείνον της Δικαιοσύνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα