Έτοιμη για μετακόμιση η Έβερτον

Έτοιμη για μετακόμιση η Έβερτον

Κώστας Ζάλιαρης
Έτοιμη για μετακόμιση η Έβερτον

bet365

Έπειτα από το 1892, η Έβερτον δείχνει έτοιμη ν' αποχωρήσει από το «Γκούντισον Παρκ» και να κλείσει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας της, μετακομίζοντας σε νέα περιοχή όπου σκοπός είναι η ανέγερση νέου γηπέδου!

Τα «ζαχαρωτά», με τον Φαρσάντ Μοσίρι στην ιδιοκτησία, θέλουν ν' αλλάξουν το στάτους τους στο αγγλικό ποδόσφαιρο και το μεγάλο αφεντικό του συλλόγου, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, θέλει να φροντίσει και για όλα τα παρεμφερή.

Το γηπεδικό είναι ζήτημα που απασχολεί έντονα και όπως έγινε γνωστό, σημειώθηκε ένα μεγάλο βήμα στην προσπάθεια μετακόμισης από το «Γκούντισον Παρκ».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μπασκόνια - Παναθηναϊκός.

Η ομάδα ήρθε σε συμφωνία για την αγορά της έκτασης στο Bramley Moore Dock, όπου σκοπός είναι ν' αναγερθεί νέο γήπεδο.

Βέβαια, οτιδήποτε αφορά την συγκρότηση ακριβούς πλάνου και κατάθεσής του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Λίβερπουλ προς έγκριση, δεν προβλέπεται εντός του 2017, ωστόσο, τα «ζαχαρωτά» έδειξαν ότι σταδιακά θέλουν να κάνουν όλα τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου ν' αποκτήσουν νέο σπίτι στις όχθες του ποταμού Mersey.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα