Ο Μίτσελ εξηγεί γιατί έπιασε τα γεννητικά όργανα του Βαλντεράμα (vid)

Ο Μίτσελ εξηγεί γιατί έπιασε τα γεννητικά όργανα του Βαλντεράμα (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Ο Μίτσελ εξηγεί γιατί έπιασε τα γεννητικά όργανα του Βαλντεράμα (vid)

bet365

Ο Μίτσελ μίλησε για την περιβόητη ενέργειά του να πιάσει τα γεννητικά όργανα του Κάρλος Βαλντεράμα σε ένα ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βαγιαδολίδ.

Την σεζόν 1991-92 η Ρεάλ Μαδρίτης με τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού στην ενδεκάδα, υποδέχτηκε την Βαγιαδολίδ με τον Μίτσελ να κάνει μια ενέργεια που έμεινε για πάντα. Συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός φακός τον «συνέλαβε» να πιάνει τα γεννητικά όργανα του Κολομβιανού άσου.

Ο Μίτσελ αποφάσισε να μιλήσει για την τότε πράξη του. «Υπήρχαν προβλήματα με τον Βαλντεράμα στη διάρκεια του αγώνα. Αυτός μιλούσε σε παίκτη μας που δεν μιλούσε ισπανικά, τον Προσινέτσκι και του έλεγε αν θα του πιάσει τα γεννητικά όργανα. Τα ίδια έλεγε και στον Φερνάντο Ιέρο. Και τότε στράφηκε και σε εμένα και γύρισα και του τα έπιασα. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έλεγαν ότι προκάλεσα».

Στη συνέχεια ο τεχνικός της Μάλαγα αναφέρθηκε και στο σύνθημα «Μίτσελ που@@η» που ξεκίνησε να ακούγεται από εκείνο το περιστατικό στα γήπεδα της Ισπανίας. «Είναι κάτι που δεν με επηρεάζει. Δεν με αφορά. Τις προάλλες με ρώτησαν στο twitter αν είναι ομοφυλόφιλος. Δεν έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους, σέβομαι όλους τους ανθρώπους. Μια φορά είχα φορέσει γυναικεία ρούχα. Το έκανα για πλάκα στον Μπουντραγκένιο. Ήταν πολύ ντροπαλός και στο πάρτι που έκανε πριν από τον γάμο του εμφανίστηκα με ένα νυφικό για να γελάσουμε».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μπασκόνια - Παναθηναϊκός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα