Επιστροφή στην Κ-20 για Βούζα

Επιστροφή στην Κ-20 για Βούζα

Gazzetta team
Επιστροφή στην Κ-20 για Βούζα

bet365

Ο Βασίλης Βούζας επιστρέφει στην Κ-20 και επίσημα, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν από στιγμή σε στιγμή και το πρόσωπο που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά τη σύντομη εμπειρία του στην πρώτη ομάδα, ο Βασίλης Βούζας επιστρέφει στην Κ-20 για να συνεχίσει το απόλυτα επιτυχημένο έργο του. Ετσι, μένει να δούμε ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα κάτσει στον ερυθρόλευκο πάγκο, αν και ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να πάρει στα χέρια του το τιμόνι της ομάδας και να την οδηγήσει στην κατάκτηση του νταμπλ.

Κολομβία - Βολιβία με επιστροφή, αν ο Μπάκα σκοράρει το πρώτο γκολ.

Η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο κ. Βασίλης Βούζας επαναπροωθείται στην Ακαδημία του Συλλόγου, για να συνεχίσει την απόλυτα αποτελεσματική και επιτυχημένη δουλειά του, στα τμήματα υποδομών και την ομάδα Κ-20 του Θρύλου και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στην πρώτη ομάδα.

Ο κ. Βούζας είναι σημαντικό μέλος της οικογένειας του Συλλόγου μας και θα συνεχίσει να προσφέρει στην Ακαδημία μας, η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ευρώπης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα