Ευαγγελόπουλος: «Η Ρόμα θα αποφασίσει για το αν θα μείνει ο Μανωλάς»

Ευαγγελόπουλος: «Η Ρόμα θα αποφασίσει για το αν θα μείνει ο Μανωλάς»

Gazzetta team
Ευαγγελόπουλος: «Η Ρόμα θα αποφασίσει για το αν θα μείνει ο Μανωλάς»

bet365

Ο ατζέντης του Κώστα Μανωλά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος μίλησε για το μέλλον του πελάτη του, τονίζοντας ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει η Ρόμα.

Το όνομα του Κώστα Μανωλά «παίζει» στα ρεπορτάζ αρκετών ομάδων, όπως η Ίντερ αλλά και άλλων από το Νησί.

Ωστόσο, ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και για το μέλλον θα αποφασίσει η ομάδα του, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Γιάννης Ευαγγελόπουλος.

Κολομβία - Βολιβία με επιστροφή, αν ο Μπάκα σκοράρει το πρώτο γκολ.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα λόγω του ότι το μέλλον του Κώστα είναι σε καθημερινή διαπραγμάτευση. Ακούω και διαβάζω πολλές φήμες σχετικά με την Ίντερ αλλά κι άλλους συλλόγους, αλλά η ομάδα του παραμένει η Ρόμα. Έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2019 και επαναλαμβάνω ότι είναι παίκτης της Ρόμα», είπε αρχικά ο γνωστός ατζέντης στο «Tuttomercatoweb» και συνέχισε:

«Αν θα μείνει; Αυτή είναι μια ερώτηση που μπορεί να απαντηθεί μόνο από τον σύλλογο. Αν έρθει η ώρα του αποχαιρετισμού, τότε σίγουρα θα είναι δική τους επιλογή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα