Ποντόλσκι: «Όπως στις ταινίες αυτή η βραδιά...»

Ποντόλσκι: «Όπως στις ταινίες αυτή η βραδιά...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ποντόλσκι: «Όπως στις ταινίες αυτή η βραδιά...»

bet365

Σαν να μετέφερε ένα καλογραμμένο σενάριο στο πανί, μπροστά σε μια γεμάτη κινηματογραφική αίθουσα, αισθάνθηκε ο Λούκας Ποντόλσκι με τον τρόπο που εκτυλίχθηκε το φιλικό παιχνίδι της Γερμανίας με την Αγγλία.

Ο έμπειρος φορ, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα των «πάντσερ» και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 επί των «τριών λιονταριών» με τρομερό αριστερό σουτ που κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Κολομβία - Βολιβία.

Η βραδιά της Τετάρτης ήταν όλη δική του, με τον κόσμο να τον αποθεώνει συνεχώς και να στήνει ένα πάρτι που σίγουρα έμεινε αξέχαστο στον Γερμανό στράικερ, ο οποίος δήλωσε:

«Νικήσαμε 1-0, με δικό μου γκολ... Είναι σαν τις ταινίες όλο αυτό που συνέβη. Ο καλός Θεός ή κάποιος τέλος πάντων, μου έδωσε αυτό το αριστερό πόδι, το οποίο πάντοτε εμπιστευόμουν.

Πραγματικά ανατρίχιασα με τον κόσμο. Ήταν εδώ 30.000 άνθρωποι από τη γενέτειρά μου, την Κολωνία. Είμαι περήφανος που γνωρίζω και που μου έχει δείξει ο κόσμος ότι κάτι καλό έκανα πέρα από τα γκολ και με εκτιμούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα