Ο Λεμονής παρέμεινε σε πρώτο πλάνο (poll)

Ο Λεμονής παρέμεινε σε πρώτο πλάνο (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Λεμονής παρέμεινε σε πρώτο πλάνο (poll)

bet365

Από την στιγμή που ο Γκαρντ δεν απάντησε στο... τελεσίγραφο του Ολυμπιακού, ο Λεμονής φαντάζει πλέον ο εκλεκτός για τον πάγκο, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται Πέμπτη. Οι πιθανότητες... έκπληξης.

Η νέα... διορία που δόθηκε προς τον Ρεμί Γκαρντ οδεύει προς το τέλος της και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του και να κοιτάξει τις επόμενες επιλογές του.

Ο έμπειρος Γάλλος τεχνικός εξαρχής ήταν... διστακτικός από κάθε άποψη (σ.σ. κυρίως λόγω της χρονικής συγκυρίας που του προτάθηκε να αναλάβει) και ενώ υπήρχαν και εμπόδια σε σχέση και με το επιτελείο που ήθελε να φέρει στο Λιμάνι. Ο Λεμονής συνεχίζει να είναι μία επιλογή που... παίζει ιδιαίτερα δυνατά. Σε σημείο που να εξακολουθεί να είναι σε πρώτο πλάνο. Όλα πλέον δείχνουν ότι ο Έλληνας προπονητής με πετυχημένο παρελθόν στον Ολυμπιακό θα είναι ο νέος τεχνικός του.

Οι ανακοινώσεις δε για το deal με Λεμονή αναμένονταν την Τετάρτη αλλά φαίνεται πως πάνε για Πέμπτη (σ.σ. με χρονικό ορίζοντα για καλοκαίρι). Φυσικά ο Έλληνας κόουτς θα πιάσει άμεσα δουλειά. Από εκεί και πέρα κάθε παραθυράκι για έκπληξη της τελευταίας στιγμής φαντάζει μικρό! Υπάρχει όμως με δεδομένο και όσα έχουν προηγηθεί. Υπάρχει και ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς ο Ολυμπιακός είχε διαρρεύσει πως μπορεί να περίμενε τον Γκαρντ έως την Πέμπτη ενώ από την Ισπανία επέμεναν για Καράνκα, Αγκίρε και Μαρθελίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα