Βαζάκας: «Ο Άρης θα ανέβει στη Σούπερλιγκα»

Βαζάκας: «Ο Άρης θα ανέβει στη Σούπερλιγκα»

bet365

Ο Γιώργος Βαζάκας επισκέφθηκε δύο φορές φέτος το Κλεάνθης Βικελίδης. Στην πρώτη ως προπονητής της Καλλονής είδε την ομάδα του να φεύγει με το βαρύ 5-0 και σήμερα(22/3) είδε την αντίστοιχη του Πανελευσινιακού με το εξίσου βαρύ 4-0.

«Ήταν ένα παιχνίδι με ίσως την πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας και ό,τι πάρεις από αυτή την ομάδα είναι κέρδος. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε τις φάσεις για να κλέψουμε το παιχνίδι. Είχαμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές συν δύο παίκτες που έπαιζαν αναγκαστικά γιατί δεν είχαμε δικαίωμα γι’ άλλες αλλαγές. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Άρης ως ποιοτική ομάδα και πήρε τους βαθμούς για να πλησιάσει την κορυφή. Θεωρώ ότι ο Άρης θα είναι από τις ομάδες που θα ανέβουν. Τα τέσσερα γκολ είναι πολλά για τη δική μας ομάδας. Πιστεύω ότι έχουμε τη ψυχή για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας», είπε ο προπονητής του Πανελευσινιακού.

Ο Παναγιώτης Αρναούτογλου εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού και δήλωσε: «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι παρότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Δεν είχαμε δεύτερες επιλογές. Από εκεί και πέρα, όταν δεν μπορείς να ελέγξεις αμυντικά μια ομάδα όπως ο Άρης, έρχεται σκορ σαν το σημερινό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα