Αντόνιο για Τζίτζιο Ντοναρούμα: «Ήταν γραφτό να γίνει Μίλαν ο αδερφός μου»

Αντόνιο για Τζίτζιο Ντοναρούμα: «Ήταν γραφτό να γίνει Μίλαν ο αδερφός μου»

bet365

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα μίλησε για τον αδερφό του Τζίτζιο και τη... μοίρα που είχε προαποφασίσει να τον κάνει οπαδό της Μίλαν. Ποια είναι τα δυνατά χαρακτηριστικά του ταλαντούχου πορτιέρε, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα του Αστέρα.

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης υποκλίνεται στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο του Τζίτζιο Ντοναρούμα. Ο αδερφός του Αντόνιο μίλησε για την παιδική ηλικία του, όταν του πήγαινε τα σορτσάκια και τις εμφανίσεις του κάνονοντάς του ουσιαστικά οπαδό των «ροσονέρι».

Φυσικά, στάθηκε και στα χαρακτηριστικά που θαυμάζει στον αδερφό του αλλά και στο πώς φροντίζουν οι δύο τους να κρατούν επικοινωνία.

«Συνήθιζε να με βλέπει να παίζω, παρακολουθούσε τα ματς της Μίλαν και έγινε οπαδός της ομάδας από νεαρή ηλικία λόγω αυτού.

Του πήγαινα τα σορτσάκια και τις εμφανίσεις μου, οπότε ίσως να ήταν μοιραίο να γίνει Μίλαν από μικρός. Από τα πέντε του φορούσε γάντια και πήγαινε στο τέρμα. Ήθελε να γίνει τερματοφύλακας από την αρχή», είπε αρχικά ο τερματοφύλακας του Αστέρα και συνέχισε μιλώντας για τη σχέση του με τον αδερφό του:

«Συναντιόμασταν μόνο στις διακοπές, όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Όμως μαθαίνει νέα ο ένας για τον άλλον κάθε μέρα. Μιλάμε για την εμπειρία μου εδώ στην Ελλάδα. Παίζουμε Play Station online. Κουβεντιάζουμε μέσω video κάθε μέρα για να βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Όμως, δεν μιλάμε πολύ για ποδόσφαιρο».

Για το τι διακρίνει τον αδερφό του, είπε: «Το πιο δυνατό του σημείο είναι η προσωπικότητά του, είναι κάτι έξω από το συνηθισμένο. καταφέρνει να μένει ψύχραιμος στα γκολ, σα να ήταν 36 ή 37 ετών. Δεν πιστεύω ότι θα σταματήσει ποτέ να εξελίσσεται. Μπορεί να γίνει όσο μεγάλο φαινόμενο θέλει αλλά χρειάζεται πάντα να προσπαθεί να βελτιώνεται σε κάθε τομέα και να προπονείται καλά μέρα με τη μέρα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα