Κόστα: «Δεν μιλούσαμε, αλλά... έβαλα την ουρά στα σκέλια»

Κόστα: «Δεν μιλούσαμε, αλλά... έβαλα την ουρά στα σκέλια»

Κώστας Ζάλιαρης
Κόστα: «Δεν μιλούσαμε, αλλά... έβαλα την ουρά στα σκέλια»

bet365

Πολύ άσχημο ήταν το ξεκίνημα της συνεργασίας του Ντιέγκο Κόστα με τον Αντόνιο Κόντε το περασμένο καλοκαίρι, με τον Ισπανό επιθετικό της Τσέλσι να τονίζει πως ο προπονητής του, δεν του έριχνε ούτε ματιά, λόγω της επιθυμία του να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Κόστα, έχει καταφέρει να τα αφήσει όλα πίσω του και να βοηθήσει τρομερά τους «μπλε» με τα γκολ που πετυχαίνει στο πρωτάθλημα, ωστόσο, όλα έμοιαζαν... μαύρα το καλοκαίρι.

Όπως παραδέχθηκε, έκανε πάντα για να παίξει ξανά στην Ατλέτικο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου είναι η αλήθεια. Όμως η Ατλέτικο δεν ήθελε να περιμένει για εμένα κι έτσι άλλαξε το πράγμα».

Στο τελευταίο μεταξύ τους ματς η Γερμανία από 2:0 μπροστά στο 57' έχασε τελικά από την Αγγλία με 3:2! Αυτή τη φορά;

Αναφερόμενος στον Κόντε, δήλωσε: «Η σχέση μου με τον Κόντε ξεκίνησε άσχημα γιατί του είπα ότι ήθελα να φύγω και εκνευρίστηκε μαζί μου. Ήταν λογικό, δεν μιλούσαμε. Ούτε καν με κοίταζε. Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα...

Όταν η Ατλέτικο αποφάσισε να μη με περιμένει, τότε έβαλα την ουρά στα σκέλια και του μίλησα για να βελτιώσουμε τη σχέση μας...»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα