Θέλει να «δέσει» τον Γιόχανσον

Θέλει να «δέσει» τον Γιόχανσον

Θοδωρής Βασίλης
Θέλει να «δέσει» τον Γιόχανσον

bet365

Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τους παίκτες που κάνουν την διαφορά και στο πλαίσιο αυτό θα προσπαθήσουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι από τους ποδοσφαιριστές που κάνουν την διαφορά με τον Σουηδό να βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Ο 27χρονος μέσος με τις εμφανίσεις του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων και για τον λόγο αυτό στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει το Goal τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών για την επέκταση της συνεργασίας τους. Το συμβόλαιο του Γιόχανσον με την ΑΕΚ λήγει το καλοκαίρι του 2018 και για τον λόγο αυτό στην Ένωση είναι αποφασισμένοι η όποια κίνηση να γίνει πριν το τέλος της σαεζόν με αύξηση των αποδοχών του.

Γερμανία - Αγγλία με επιστροφή αν σκοράρει ο Βάρντι οποιαδήποτε στιγμή.

Όπλο της ΑΕΚ αποτελεί και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ο οποίος είναι συμπατριώτης του Γιόχανσον με τον ποδοσφαιριστή να να αμείβεται αυτή την στιγμή με ένα ποσό που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ και δεν αποκλείεται σε μια προσπάθεια να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα να κατεβάσει την ρήτρα αποδέσμευσης που ανέρχεται αυτή την στιγμή στα 5 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα