Ο... σεισμός του Γ. Σαββίδη και το κάλεσμα στον Μακ (vid&pic)

Ο... σεισμός του Γ. Σαββίδη και το κάλεσμα στον Μακ (vid&pic)

Gazzetta team
Ο... σεισμός του Γ. Σαββίδη και το κάλεσμα στον Μακ (vid&pic)

bet365

Βίντεο με την ατμόσφαιρα της γεμάτης Τούμπας ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης με τον Ρόμπερτ Μακ να απαντά και τον γιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να τον καλεί να επιστρέψει στον... δικέφαλο.

Το ό,τι ο Γιώργος Σαββίδης είναι άνθρωπος των Social Media και ειδικά του Instagram είναι γνωστό, όπως γνωστή είναι και η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ανέβασε ένα βίντεο από την γεμάτη Τούμπα γράφοντας «Σεισμός». Όπως γίνεται εντιληπτό ακολούθησαν εκατοντάδες σχόλια και ένα από αυτά ήταν του Ρόμπερτ Μακ με τον πρώην επιθετικό της ομάδας να γράφει «Top» και στην συνέχεια να βάζεις φωτιές και χαμογελαστά πρόσωπα.

Ο Σαββίδης δεν άργησε να του απαντήσει αναφέροντας τα εξής: «Το ξέρεις πως μου λείπεις πολύ. Επίσης γνωρίζεις πως... είμαστε πάντα εδώ για σένα φίλε μου», κάνοντας του κάλεσμα, καθώς ποτέ δεν έκρυψε πως θα ήθελε πίσω στον ΠΑΟΚ τον Σλοβάκο.

Earthquake

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @georgiss.s στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα