Μιλιβόγεβιτς: «Δεν ήταν στις προθέσεις μου να φύγω»

Gazzetta team
Μιλιβόγεβιτς: «Δεν ήταν στις προθέσεις μου να φύγω»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για ακόμα μία φορά για τον Ολυμπιακό ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τον πρώην αρχηγό των... ερυθρολεύκων να ετοιμάζεται να δει την σημερινή... μάχη των Πειραιωτών με τον Ερυθρό Αστέρα για την Euroleague.

Θεωρήθηκε και όχι άδικα ως η μεγαλύτερη απώλεια του φετινού Ολυμπιακού, καθώς η απουσία του είναι εμφανέστατη από το κέντρο των πρωταθλητών. Ο λόγος για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς που πλέον συνεχίζει στην Αγγλία και την Κρίσταλ Πάλας. Ο Σέρβος μέσος βρίσκεται στην πατρίδα του για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα και σε δηλώσεις του δεν έκρυψε πως δεν ήθελε να φύγει, αλλά από την άλλη και η πρόταση αυτή ήταν πολύ καλή: «Η αλήθεια είναι πως δεν είχα επιθυμία να φύγω από την ομάδα, εκτός και αν ερχόταν μια πολύ καλή προσφορά. Ο σύλλογος αποδέχθηκε αυτή της Κρίσταλ Πάλας και από την στιγμή που και εγώ ήμουν ικανοποιημένος από την πρόταση δέχθηκα και έγινε η μεταγραφή».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γερμανία - Αγγλία.

Ο... Μίλι θα βρεθεί στην σημερινή αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό για την Euroleague και σχολιάζοντας την ομάδα του Ράντονιτς επισήμανε: «Μου αρέσει αρκετά η φετινή Ευρωλίγκα και η εκπληκτική δουλειά που κάνει ο Ράντονιτς. Μόνο αυτός μπορούσε να καταφέρει τα φετινά αποτελέσματα. Τα παιδιά παίζουν υπέροχα και ελπίζω να προκριθούμε στην τελική οκτάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα