Απουσίες στο Κορωπί για Παναθηναϊκό

Απουσίες στο Κορωπί για Παναθηναϊκό

Κώστας Ζάλιαρης
Απουσίες στο Κορωπί για Παναθηναϊκό

bet365

Δίχως τους διεθνείς, οι οποίοι φτάνουν στους 10, πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Τρίτης για τον Παναθηναϊκό στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί.

Έπειτα από το ρεπό της Δευτέρας, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά και το νικηφόρο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φυσικά και ήξερε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, από τη στιγμή που οι Μπεργκ, Χουλτ, Εμποκού (ήταν επιπόλαιος ο τραυματισμός του), Λουντ, Ζέκα, Ο.Βλαχοδήμος, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου, Μίγγος και Μπουζούκης έπρεπε να ενσωματωθούν στις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παναθηναϊκός - Αρμάνι.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα των υπολοίπων, περιελάμβανε 30 λεπτά ασκήσεις ενδυνάμωσης, ασκήσεις με πάσες, τελειώματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα