«Τρέχει» και «τελειώνει» το θέμα προπονητή

«Τρέχει» και «τελειώνει» το θέμα προπονητή

Δημήτρης Τομαράς
«Τρέχει» και «τελειώνει» το θέμα προπονητή

bet365

Στον Ολυμπιακό περιμένουν απαντήσεις από τουλάχιστον πέντε... μέτωπα και υπάρχει η εκτίμηση πως ακόμα και εντός της ημέρας μπορεί να κλείσει ο εκλεκτός για τον πάγκο.
Οι Πειραιώτες βρίσκονται κυρίως σε ανοιχτή γραμμή με προπονητές από την γαλλική και την ισπανική αγορά, όπως έχουμε επισημάνει ξανά, έχοντας σε κυρίως πρώτο πλάνο Γκαρντ (σ.σ. που φέρεται να είναι και φαβορί και ενώ από τον Ολυμπιακό δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα περί παρουσίας του στην Ελλάδα), Μοντανιέ αλλά και Καράνκα καθώς και άλλα ονόματα από την Ιβηρική. Ήδη από χθες έχουν προκύψει και άλλες περιπτώσεις τεχνικών και ενώ υπάρχει και ο Γιοβάνοβιτς ως επιλογή.
Ο στόχος είναι να βρεθεί ο προπονητής που θα ταιριάξει με το πλάνο που θέλουν στον πειραϊκό σύλλογο. Στο Λιμάνι συζητούν με τόσες περιπτώσεις τεχνικών για να συμφωνήσουν και να βρουν εκείνη που θα... κολλάει πιο πολύ. Ας μην ξεχνάμε πως θα είναι για φέτος η 6η αλλαγή στον πάγκο. Ενδεχομένως ακόμα και εντός της ημέρας να προκύψουν νεότερα. Δεν αποκλείεται και τυχόν... έκπληξη πάντως ενώ υπάρχουν ακόμα πηγές που επιμένουν για Δώνη ή άλλη ελληνική λύση. Τέλος υπάρχει ένα μικρό μεν ενδεχόμενο αλλά υπάρχει ως ενδεχόμενο να δοθεί νέα πίστωση χρόνου σε Βούζα και να πάει με αυτόν και τους Πάντο - Ιμπαγάσα μέχρι το τέλος ο Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα