Σβαϊνστάιγκερ: «Μακάρι να έκανα περισσότερα...» (vid)

Σβαϊνστάιγκερ: «Μακάρι να έκανα περισσότερα...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σβαϊνστάιγκερ: «Μακάρι να έκανα περισσότερα...» (vid)

bet365

Πικρία μονάχα για το γεγονός πως δεν του δόθηκε η ευκαιρία ν' ανταποδώσει με πράξεις μέσα στο γήπεδο, τη στήριξη που του παρείχε ο κόσμος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προτού μετακομίσει στο MLS.

Ο Γερμανός μέσος αποχωρεί οριστικά από τους «κόκκινους διαβόλους» δίχως να έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο, όμως, ακόμα και γι' αυτόν, είχε έναν καλό λόγο να πει, προτού αφήσει την Αγγλία για τις νέες ποδοσφαιρικές εμπειρίες στις ΗΠΑ.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

«Αγαπητοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αποφάσισα να μετακομίσω στη Chicago Fire. Μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα για εσάς, αλλά ήταν η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή... Σας ευχαριστώ για την τρομερή στήριξή σας, δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Είμαι περήφανος που ήμουν μέλος της ομάδας που κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνυπήρξα στο ρόστερ. Είμαι σίγουρος ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα καταφέρει να κατακτήσει τίτλους με τη Γιουνάιτεντ και εύχομαι τα καλύτερα».

Στην Ιταλία ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Αρμάνι με διαφορά 14 πόντων 72:86. Με τι διαφορά θα κερδίσει εντός έδρας;

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα