Νέα παράταση στη Γαλατά για Ροντρίγκες

Νέα παράταση στη Γαλατά για Ροντρίγκες

Νέα παράταση στη Γαλατά για Ροντρίγκες

bet365

Ένα δεκαήμερο έχουν μπροστά τους οι παράγοντες της Γαλατάσαραϊ για να καταβάλλουν στον ΠΑΟΚ τη δεύτερη δόση της μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες, όπως τονίζεται σήμερα στον τουρκικό Τύπο.

Όπως, είχε αναφέρει το gazzetta.gr από την πρώτη στιγμή, οι παράγοντες της τουρκικής ομάδας θα επιδίωκαν να πάρουν νέα παράταση στο θέμα της αποπληρωμής των δύο μεγάλων δόσεων (1.000.000 και 500.000 ευρώ), καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Αντιλαμβανόμενοι την σκληρή στάση του ΠΑΟΚ, έτσι όπως αυτή διοχετεύτηκε στον Τύπο, οι άνθρωποι της Γαλατά δεν ήθελαν να φτάσει η υπόθεση στη FIFA, με μια πιθανή καταγγελία της ελληνικής ομάδας. Ετσι, προσπάθησαν και κατάφεραν, μέσω του προέδρου τους Ντουρσούν Οζμπέκ, να έρθουν σε επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη και ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» να συναινέσει σε νέα παράταση.

Στην Ιταλία ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Αρμάνι με διαφορά 14 πόντων 72:86. Με τι διαφορά θα κερδίσει εντός έδρας;

Η καταλυτική ημερομηνία πληρωμής της δόσης του ενός εκατομμυρίου ευρώ ήταν για τις 20/3, όμως οι Τούρκοι πήραν ακόμη δέκα μέρες ως τις 30 Μαρτίου του 2017, οπότε και θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η δεύτερη δόση των 500.000 ευρώ έχει «τοποθετηθεί» για τις 20/4, ενώ υπάρχει και μια τελευταία δόση μ’ ένα πολύ μικρότερο ποσό μέσα στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα