Γιακουμάκης: «Ναι έχει κλείσει το θέμα μου στην ΑΕΚ»

Γιακουμάκης: «Ναι έχει κλείσει το θέμα μου στην ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης παραδέχθηκε και on camera πως είναι οριστικό ότι θα συνεχίσει το καλοκαίρι την καριέρα του στην ομάδα της ΑΕΚ.

Γιακουμάκης: «Ναι έχει κλείσει το θέμα μου στην ΑΕΚ»

Ο φορ του Πλατανιά είπε σχετικά στη NOVA, κατόπιν ερώτησης που του έγινε και για την μεταγραφή του και για την Εθνική: «Ναι έχει κλείσει το θέμα μου στην ΑΕΚ. Το καλοκαίρι θα συνεχίσω εκεί.

Είμαι όμως στον Πλατανιά και δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι αυτό τώρα. Σίγουρα σκέφτομαι και την Εθνική ομάδα».

Μεταξύ άλλων είπε: 

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι πιστεύαμε από πριν ότι το ματς θα κρινόταν στο γκολ και ευτυχήσαμε να το βάλουμε εμείς και να πάρουμε τη νίκη. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα, είτε σκοράρω είτε όχι, αλλά το κύριο στοιχείο ως επιθετικός είναι να σκοράρω. Το έκαναν και σήμερα και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για την δυσκολία του Πλατανιά με τις «μικρές» ομάδες: «Με τις μικρές ομάδες υπάρχει παραπάνω πίεση για τους βαθμούς, με τις μεγάλες μόνο να κερδίσεις έχεις. Και στις κλειστές άμυνες δεν είμαστε και τόσο αποτελεσματικοί. Θα μπορούσα βέβαια να έχω σκοράρει και στο πρώτο ημίχρονο, ευτυχώς το έκανα στο δεύτερο. Συνεχίζουμε, θα το κυνηγήσουμε όσο μπορούμε και στο τέλος θα δούμε τι θα κάνουμε».
 
Για το εάν έχει κλείσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Ναι, έχει κλείσει. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το καλοκαίρι θα είμαι στην ΑΕΚ, όμως τώρα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και σκέφτομαι μόνο να βοηθήσω την ομάδα που είμαι».

Best of internet