Τομαράς: «Θέλουν τον... αιώνιο αντίπαλο»

Gazzetta team
Τομαράς: «Θέλουν τον... αιώνιο αντίπαλο»

bet365

Ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού στο Gazzetta.gr προσπαθεί ν' αναλύσει την ψηφοφορία των φιλάθλων του Ολυμπιακού και διαλέγει τον αντίπαλο για την κλήρωση.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού επέλεξαν κατά πλειοψηφία ως αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Σε ποσοστό 40%. Κάτι που φαντάζει και είναι λογικό. Υπό ποιά έννοια; Για τους «ερυθρόλευκους» ο Παναθηναϊκός αποτελεί τον αιώνιο αντίπαλο.

Την ομάδα που θέλουν να αντιμετωπίζουν και να κερδίζουν περισσότερο από κάθε άλλη. Επίσης τον αντίπαλο που υπολογίζουν πιο πολύ είτε είναι σε καλή κατάσταση είτε όχι. Προφανώς και θα έχουν κατά νου και αγωνιστικά... χρωστούμενα μετά την την ήττα στην Λεωφόρο.

Προσωπικά στην ημιτελική φάση θα επέλεγα τον ΠΑΟΚ. Αυτή μου η επιλογή αιτιολογείται ως εξής. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» σε σχέση με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ έχει λιγότερο καλή εικόνα αυτήν την περίοδο και ας επικράτησε στην Τούμπα με 2-0.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι πιεσμένος και σε κακό... φεγγάρι. Με δεδομένη την κατάστασή του είναι πιο πιθανό να περάσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου παρά των άλλων δύο.

Έτσι να βρεθεί στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Από την άλλη περιμένω να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός. Εξάλλου χειρότερος από το ματς με την Λεωφόρο δεν μπορεί να ξαναεμφανιστεί.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα