Πέντε γκολάρες από αγώνες... που έγραψαν ιστορία! (vid)

Gazzetta team
Πέντε γκολάρες από αγώνες... που έγραψαν ιστορία! (vid)

bet365

Το Champions League προχωράει. Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει, αλλά τα «πανέμορφα» γκολ δεν έχουν ώρα. Μπαίνουν οποιαδήποτε στιγμή και τα απολαμβάνετε συνέχεια!

Είναι οι στιγμή που λέμε ότι ξεχώρισαν... τα παιδιά από τους άντρες. Οι καλοί ποδοσφαιριστές από τους απόλυτους σταρ του αθλήματος! Είναι η ώρα που οι 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα... ξίφη τους και να κάνουν μερικά ακόμη μεγάλα βήματα στον δρόμο προς τον τελικό του Κάρντιφ.

Βέβαια δεν έφτασαν με... περίπατο ως εδώ. Κάποιες τουλάχιστον. Όπως για παράδειγμα η Μπαρτσελόνα που πέρασε από την ρεβάνς έπος με την Παρί Σεν Ζερμέν ή η Λέστερ που γράφει ιστορία με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι. Στην φάση των «16» είδαμε τα πάντα. Συγκλονιστικά ματς, πολλά, πάρα πολλά γκολ και μερικά από αυτά άκρως εντυπωσιακά.

Τόσο, ώστε η Nissan να σου ζητάει να ψηφίσεις ένα από τα πέντε που ξεχώρισες και να σε γεμίσει δώρα.

Η διαδικασία απλή. Άλλωστε την έχεις ξανακάνει πολλές φορές μέσω της πλατφόρμας για το best goal! Δες τις υποψηφιότητες και μην χάνεις χρόνο. Δείξε την προτίμησή σου και ίσως είσαι εσύ ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό του Κάρντιφ...

1. ΜΑΡΚ ΟΛΜΠΡΑΪΤΟΝ (ΛΕΣΤΕΡ)

Δεν είναι μόνο ένα ωραίο γκολ. Είναι παράλληλα και ιστορικό καθώς... κλείδωσε επί της ουσίας την πρόκριση της Λέστερ. Οι πρωταθλητές Αγγλίας βρέθηκαν για πρώτη φορά στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και το γκολ του Μαρκ Ολμπράιτον έπαιξε τον πιο καθοριστικό ρόλο. Έριξε στο... καναβάτσο την Σεβίλη κι έστειλε στον ουρανό τους Άγγλους. Συνδυασμός ομορφιάς και κρισιμότητας, σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο στις προτιμήσεις των αναγνωστών του gazzetta.gr!

2. ΤΙΟ ΓΟΥΟΛΚΟΤ (ΑΡΣΕΝΑΛ)

Η Άρσεναλ ταπεινώθηκε όσο δεν πάει στην φάση των 16. Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Δέκα γκολ έφαγε στα δύο ματς με την Μπάγερν. Πέντε στο Μόναχο και πέντε στην ρεβάνς του Λονδίνο. Η απόλυτη ντροπή για την ομάδα του Βενγκέρ. Μια ακόμη αποτυχημένη χρονιά για τους «κανονιέρηδες». Το καταπληκτικό γκολ του Τίο Γουόλκοτ στο 1-5 του Emirates είναι ό,τι καλύτερο θα έχουν να θυμούνται οι Λονδρέζοι από αυτή την νύχτα ντροπής!

3. ΝΤΑΓΚΛΑΣ ΚΟΣΤΑ (ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝ.)

Στην συγκεκριμένη υποψηφιότητα ισχύει ακριβώς το αντίθετο από ό,τι γράψαμε πιο πάνω. Η Μπάγερν έκανε περίπατο στο Λονδίνο και έγραψε στην ένδοξη ιστορία της ακόμη μια σπουδαία σελίδα με την... πεντάρα επί της Άρσεναλ. Το πανέμορφο γκολ του Ντάγκλας Κόστα είναι το κερασάκι στην έτσι κι αλλιώς γευστική τούρτα των Βαυαρών!

4. ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΠΟΥΛΙΣΙΤΣ (ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ)

Τι κι αν η Μπενφίκα κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι με το... τεμάχιο του Κώστα Μήτρογλου; Οι Πορτογάλοι αποδείχθηκαν εύκολη λεία για τον Sokratis Παπασταθόπουλο και την παρέα του, αφού το ευρύ 4-0 έστειλε στην 8άδα την Μπορούσια. Ένας από τους σκόρερ ήταν και ο Κρίστιαν Πούλισιτς που με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε την υπέροχη πάσα που δέχθηκε. Δικαιολογημένα υποψήφιο για καλύτερο γκολ!

5. ΝΕΪΜΑΡ (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)

Εκ των πρωταγωνιστών σε ένα ματς που θα μνημονεύουμε και τις επόμενες δεκαετίες. Το έπος της Μπαρτσελόνα ή η σφαγή της Παρί; Όποια οπτική πλευρά κι αν προτιμάτε το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια αναμέτρηση που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων όσοι την παρακολούθησαν. Όπως και την γκολάρα του Νεϊμάρ. Απευθείας φάουλ που έβαλε για τα καλά την Μπάρτσα στο παιχνίδι μιας πρόκρισης που... φάνταζε χαμένη. Θα πάει ψηλά στην ψηφοφορία, το μόνο σίγουρο!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα