Κούγιας: «Χωρίς μεταστροφή στον Μαρινάκη, η ΑΕΛ δεν ανέβαινε»!

Gazzetta team
Κούγιας: «Χωρίς μεταστροφή στον Μαρινάκη, η ΑΕΛ δεν ανέβαινε»!

bet365

Απίστευτες ατάκες από Αλέξη Κούγια on air για την σχέση του και την μεταστροφή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και με αναφορά στον ρόλο που έπαιξε για να ανέβει η ΑΕΛ.
Μιλώντας στο Astra TV σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ήταν τυχαία η μεταστροφή του ίδιου και τις ΑΕΛ προς στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πρόεδρος της ΑΕΛ αιφνιδίασε με την απάντηση του: «Όχι, όχι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αν δεν έκανα αυτή την επιλογή, η ΑΕΛ δεν θα ήταν πρώτη. Δεν υπήρξε ποτέ φιλική επιλογή». «Δεν θα έπαιζε στην Α' Εθνική», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος για να πάρει ξανά τον λόγο ο κύριος Κούγιας: «Ένα λεπτό να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Τον κύριο Μαρινάκη δεν τον έχω συναντήσει ποτέ». Λίγο αργότερα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ παραδέχθηκε αυτολεξεί ότι «από τότε άρχισε μία ηρεμία στην σχέση μου με τον Ολυμπιακό, που αν δεν υπήρχε, η ΑΕΛ δεν θα ανέβαινε στην Super League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα