Δεν καταθέτει για Koriopolis ο Μαρινάκης

Δεν καταθέτει για Koriopolis ο Μαρινάκης

Δεν καταθέτει για Koriopolis ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με επιστολή του επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους και παρουσία στο εξωτερικό για να μην καταθέσει στο Τριμελές εφετείο για την δίκη του Koriopolis.

Σε επιστολή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στο οποίο διεξάγεται η δίκη του Koriopolis ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνει αδυναμία να καταθέσει για την υπόθεση. Η επιστολή, μέσω της οποίας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επικαλείται επαγγελματικούς λόγους και παρουσία στο εξωτερικό, αναγνώστηκε σε σχετική συνεδρίαση. Ο κ. Μαρινάκης θυμίζει την απολογία του στον ανακριτή με την επισήμανση πως ότι ήταν να ειπωθεί από μέρους του, ειπώθηκε.
 
 
Στο Τριμελές Εφετείο κατέθεσαν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές Καπάνταης, Κόρμπος, Δωροβίνης, Χανιώτης και Κακαράς έπειτα από πρόταση του κατηγορούμενου Αχιλλέα Μπέου και υποστήριξαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για στημένα παιχνίδια. Επίσης κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βίκτωρας Μητρόπουλος και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για τους οποίους είχε διαταχθεί βίαιη προσαγωγή. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 27 Μαρτίου.

Best of internet