Δεν καταθέτει για Koriopolis ο Μαρινάκης

Δεν καταθέτει για Koriopolis ο Μαρινάκης

Gazzetta team
Δεν καταθέτει για Koriopolis ο Μαρινάκης

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με επιστολή του επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους και παρουσία στο εξωτερικό για να μην καταθέσει στο Τριμελές εφετείο για την δίκη του Koriopolis.
Σε επιστολή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στο οποίο διεξάγεται η δίκη του Koriopolis ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνει αδυναμία να καταθέσει για την υπόθεση. Η επιστολή, μέσω της οποίας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επικαλείται επαγγελματικούς λόγους και παρουσία στο εξωτερικό, αναγνώστηκε σε σχετική συνεδρίαση. Ο κ. Μαρινάκης θυμίζει την απολογία του στον ανακριτή με την επισήμανση πως ότι ήταν να ειπωθεί από μέρους του, ειπώθηκε.
Στο Τριμελές Εφετείο κατέθεσαν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές Καπάνταης, Κόρμπος, Δωροβίνης, Χανιώτης και Κακαράς έπειτα από πρόταση του κατηγορούμενου Αχιλλέα Μπέου και υποστήριξαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για στημένα παιχνίδια. Επίσης κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βίκτωρας Μητρόπουλος και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για τους οποίους είχε διαταχθεί βίαιη προσαγωγή. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 27 Μαρτίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα