Σε ανοιχτή γραμμή για τον επόμενο προπονητή!

ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΑΜΖΑΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΔΑ ΠΕΡΕΘ

Σε ανοιχτή γραμμή για τον επόμενο προπονητή!

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε νέο κύκλο συζητήσεων για τον επόμενό του κόουτς. Εκτός από Μαρθελίνιο, Ράμος, Καράνκα και Μοντανιέ υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις. Ποιά τα νέα ονόματα.

Σε ανοιχτή γραμμή για τον επόμενο προπονητή!

Από πληροφορίες και από Ισπανία επιβεβαιώνεται πως ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει ξανά με τους Μαρθελίνιο, Ράμος και Καράνκα (σ.σ. θυμίζουμε πως από το 2010 οι ερυθρόλευκοι είχαν ξεχωρίσει αυτούς τους προπονητές). Όπως επίσης έχει γίνει κουβέντα εδώ και καιρό με τον Μοντανιέ και γίνεται ξανά διότι ο Γάλλος παραμένει πολύ ψηλά στην λίστα των πρωταθλητών.

Σε αυτήν την φάση αυτό που προκύπτει από Ράμος και Καράνκα είναι πως κοιτάζουν πρώτα την αγγλική αγορά. Ο Ράμος έχει υψηλό κασέ και ενώ υπάρχει και πληροφορία και για Σπόρτινγκ. Του Καράνκα δείχνει πιο προσιτή υπόθεση και ενώ είναι ένα άτομο που έχει δουλέψει και με Μουρίνιο. Ο Μαρθελίνιο άρεσε και αρέσει στον Ολυμπιακό και είχε χτυπήσει την... πόρτα του και επί Μπέντο. Δεν είναι όμως οι μοναδικές περιπτώσεις που έχουν γίνει... κρούσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Ολυμπιακός έκανε μέσω του Καρεμπέ επαφές και στην Τουρκία με ατζέντηδες (σ.σ. εξού και η δήλωσή του για Τούρκο προπονητή).

Συζητήθηκαν αρκετά ονόματα και ξεχώρισαν μεταξύ άλλων δύο.

Ηρακλής και Πλατανιάς έχουν έρθει 4 φορές σερί ισόπαλοι με 1:1, 0:0, 0:0 και 0:0. Πόσο θα λήξει το ματς αυτή τη φορά;

Η μία είναι του γεννημένου στην Κομοτηνή Τούρκου Χαμζά Χαμζάογλου. Του 46χρονου άλλοτε τεχνικού της Γαλατασαράϊ, που έχει πάρει τίτλους και διακρίσεις στην Τουρκία και παίζει το 4-2-3-1. Μία άλλη περίπτωση είναι του 48χρονου Ισπανού Ραούλ Κανέδα Πέρεθ. Ενός ανθρώπου που έχει συνεργαστεί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και έχει δουλέψει σε Μεξικό, Ισπανία και σε αραβικές χώρες. Συνήθως αρέσκεται στο 4-4-2. Ο Κριστιάν Καρεμπέ μάλιστα μετέφερε προς όλους τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησε ότι θα ξεκαθαρίσει σύντομα το... τοπίο και ότι θα τους δώσει απαντήσεις άμεσα. Όσο για τον Βούζα για να φύγει και... επίσημα θα πρέπει να έχει κλείσει οριστικά ο επόμενος... Οι βασικές αγορές για έρευνα του Ολυμπιακού πάντως παραμένουν οι Γαλλία και Ισπανία και προφανώς και ένα τέτοιο εγχείρημα μία τέτοια εποχή έχει τις εμφανείς δυσκολίες του. Οι εξελίξεις όμως μπορεί να προκύψουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Best of internet