Καρεμπέ: «Δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού»

Καρεμπέ: «Δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού»

Καρεμπέ: «Δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, ενώ στάθηκε στο ότι ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε αρκετές φάσεις για να επιβάλει τον ρυθμό του.

Συγκεκριμένα είπε ο Καρεμπέ μετά το ντέρμπι στη Λεωφόρο: 

«Δεν κάναμε αρκετές φάσεις για να μπορέσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε και κατάφερε να επιβληθεί με αποτέλεσμα να πάρει δίκαια τη νίκη. Πολλοί παίκτες μας είναι πολύ κουρασμένοι λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών και είναι κουρασμένοι και πνευματικά και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα, που είναι ο κύριος στόχος μας και να πάρουμε και το κύπελλο και να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Πλατανιάς - Ηρακλής.

Κάναμε σήμερα κάποια λάθη, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τη χαρά που θέλουμε στους φιλάθλους μας και ελπίζω οι παίκτες μας να ανταποκριθούν  και να ανακάμψουν σύντομα. Το μέλλον είναι το επόμενο παιχνίδι αλλά πρέπει οι παίκτες να ξεκουραστούν και να αποθεραπευτούν. Έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε αρκετά καλά το ματς, μας πίεσε, αυτό το περιμέναμε αλλά δεν αντιδράσαμε σωστά και είμαστε στεναχωρημένοι διότι και ο κόσμος μας περίμενε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι». 

Best of internet