Καπίνο: «Απογοητεύσαμε τον κόσμο μας, δεν ήταν εμφάνιση αυτή»

Δημήτρης Τομαράς
Καπίνο: «Απογοητεύσαμε τον κόσμο μας, δεν ήταν εμφάνιση αυτή»

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο στάθηκε στις μεγάλες ευθύνες εκείνου και των συμπαικτών του για την εικόνα του Ολυμπιακού και την ήττα στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Μεταξύ άλλων είπε στη NOVA:

Δεν θέλω να μιλήσουμε ατομικά. Καταφέραμε να απογοητεύσουμε τον κόσμο μας σε ένα ντέρμπι και πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Είμαστε η ομάδα με το πιο μεγάλο μπάτζετ. Κάτι φταίει. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή. Όταν τα έχεις όλα στο πιάτο τότε πρέπει να δεις τι έχει κάνεις εσύ. Πρέπει να προβληματιστούμε όλοι μας και να το δούμε. Κρίμα για όλους, για την ομάδα, τον κόσμο και τον πρόεδρο και πρέπει να βελτιωθούμε γιατί υπάρχει... δρόμος ακόμα. Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Παίζει ρόλο ότι υπήρχε και κόπωση. Σε αυτά τα ματς πρέπει να τα ξεπερνάς όλα αυτά όμως. Είχαμε κάθε τρεις μέρες παιχνίδια και δύσκολα. Έχουμε 10 - 15 μέρες να δούμε τι φταίει.
Επιβάλλεται να κάνουμε την αντεπίθεσή μας. Δείχνει το μέγεθός μας αυτό όταν είμαστε οκτώ βαθμούς μπροστά από τον 2ο και υπάρχει αυτή η αντίδραση μετά από ήττα. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη απ' ότι φόβο για την συνέχεια. Σίγουρα υπάρχει ντεφορμάρισμα και κακό... φεγγάρι. Οι μεγάλες ομάδες και οι καλοί παίκτες εκεί φαίνονται. Είναι σημαντικό πως έχουμε ξανά τον Ράντο. Με έχει βοηθήσει. Ήρθα σε ένα γήπεδο που το ξέρω χρόνια. Δεν ήθελα να προκαλέσω. Ήρθα εδώ για να παίξω και να πάμε για τη νίκη. Σταθήκαμε και άτυχοι. Ήθελα να δείξω και εγώ πως μετά από έναν μήνα είμαι εδώ. Έχω δείξει ποιός είμαι. Υγεία να υπάρχει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το παιχνίδι και την δική του απόδοση: «Δεν θέλω να μιλήσω για το ατομικό επίπεδο του παιχνιδιού, θα σταθώ στο ομαδικό. Καταφέραμε να απογοητεύσουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας για άλλο ένα ντέρμπι. Πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Έχουμε το υψηλότερο μπάτζετ, δεν μας λείπει τίποτα και δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάσαμε. Όταν τα έχεις όλα στο πιάτο πρέπει να δεις με τον εαυτό σου τι φταίει, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο, είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα. Είναι κρίμα για όλους, για μας, τον κόσμο, για τον πρόεδρο, όταν σου παρέχονται τα πάντα και εσύ δεν μπορείς να δώσεις τίποτα πίσω. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια».
Για την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι είχαμε κάθε τρεις μέρες παιχνίδι, υπάρχει κόπωση. Σε αυτά τα ματς όμως πρέπει να την ξεπερνάς. Υπάρχει κούραση, είχαμε κρίσιμα παιχνίδια, η ψυχολογία ήταν κακή μετά τον αποκλεισμό. 'Εχουμε 10 -15 μέρες να σκεφτούμε, να δουλέψουμε σκληρά για να γυρίσουμε την εικόνα γιατί δεν αξίζει σε κανέναν αυτή η κατάσταση».
Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την αντεπίθεση: «Επιβάλλεται θα έλεγα να κάνουμε την αντεπίθεση. Το γεγονός ότι είμαστε τόσο μπροστά και είμαστε στενοχωρημένοι δείχνει και το μέγεθος του Ολυμπιακού. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας».
Για το αν ανησυχεί για το πρωτάθλημα: «Σίγουρα είμαι προβληματισμένος αλλά είμαι και σίγουρος για την ποιότητα της ομάδας. Ξέρω ποιους παίκτες έχω δίπλα μου. Ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε το 5 στα 5 και να μην φοβηθούμε για τίποτα. Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη παρά φόβο».
Για το ντεφορμάρισμα: «Υπάρχει ντεφορμάρισμα και κακό φεγγάρι, το δείχνουν τα αποτελέσματα. Όμως οι μεγάλες ομάδες και οι καλοί παίκτες εκεί φαίνονται. Εκεί πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και να γυρίσουμε τα πράγματα».
Για την δική του παρουσία στη Λεωφόρο: «Κατ' αρχάς το ότι ο Αλέκος Ράντος είναι και πάλι στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. Ξέρω αυτό το γήπεδο, έχω αγωνιστεί εδώ πολλά χρόνια. Δεν ήθελα ούτε να προκαλέσω, ούτε τίποτα, ήθελα να παίξω και να νικήσει η ομάδα μου. Σταθήκαμε άτυχοι, ήθελα κι εγώ μετά από ένα μήνα να δείξω ότι είμαι εδώ. Έχω σταθεί άτυχος φέτος, αλλά όσο έχω αγωνιστεί έχω δείξει ποιος είμαι και έχουν καταλάβοι όλοι ποιος είμαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα