Ο Ολυμπιακός του ντέρμπι σε... ακτίνες!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός του ντέρμπι σε... ακτίνες!

bet365

Ο Ολυμπιακός ήταν κακός και δικαίως έχασε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. MVP ο Καπίνο. Το Gazzetta.gr ακτινογραφεί όσους ήταν βασικοί καθώς και εκείνους που ήρθαν από τον πάγκο.
Πιο αναλυτικά:
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΠΙΝΟ: Έβγαλε το τετ α τετ του Κλωναρίδη στο 14ο λεπτό αλλά δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο με το πολύ καλό τελείωμα του Μπεργκ που ήρθε ελάχιστα μετά. Στο 18' είχε νέα σημαντική επέμβαση. Στο 33' είχε επίσης πολύ καλή απόκρουση σε φάουλ του Εμποκού. Στο 40' ο Έλληνας διεθνής είχε νέα μεγάλη απόκρουση σε φάουλ του Εμποκού. Στο α' μέρος ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού. Στο 73' ο Καπίνο μπλοκάρει το τετ α τετ του Εμποκού με την βοήθεια και του Μποτία. Γενικότερα είναι ο κορυφαίος ερυθρόλευκος για απόψε.
ΝΤΙΟΓΟ ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ: Σε σχέση με τον Σισοκό η πλευρά του είχε πιο λίγα προβλήματα ως προς το πρώτο 45λεπτο και ως προς την κάλυψη χώρων και σε μαρκαρίσματα. Συνολικά είχε πιο καλό πρόσωπο από τον Γάλλο ακραίο αλλά και πάλι είχε και αυτός αρκετά... ζόρια.
ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΤΙΑ: Σε σχέση με τους άλλους αμυντικούς ο Μποτία ήταν πιο καλός και αποτελεσματικός στο πρώτο 45λεπτο. Το ίδιο ίσχυσε και στο β'.
ΜΑΝΟΥΕΛ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ: Στην φάση του 1-0 από τον Μπεργκ είναι ένας εκ των αρνητικών πρωταγωνιστών της με την αδράνειά του. Δεν είχε τόσο καλή εικόνα στο α' μέρος και ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τους περισσότερους αντιπάλους του. Και στο β' μέρος το αγωνιστικό του πρόσωπο δεν ήταν το ανάλογο.
ΑΛΙ ΣΙΣΟΚΟ: Σχεδόν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης αποτέλεσε έναν αδύναμο κρίκο για την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού. Είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα και με τις πλαγιοκοπήσεις του Βιγιαφάνιες και του Κουλιμπαλί. Κάπως βελτιώθηκε στην επανάληψη αλλά ούτε αυτό αρκούσε για να κάνει την διαφορά.
ΑΛΕΞΙΣ ΡΟΜΑΟ: Αρκετά μαχητικός. Όσο μπορούσε πάλεψε αλλά η θέση του είναι αμυντικός χαφ και όχι δημιουργικός παίκτης. Και πάλι όμως μαζί με τον Μάρτινς έχει ευθύνη που ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του κέντρου στο πρώτο ημίχρονο.
ΑΝΤΡΕ ΜΑΡΤΙΝΣ: Περίμενε σαφώς περισσότερα από τον Μάρτινς στο α' μέρος ο Βούζας. Ο Πορτογάλος έδειξε ξανά επηρεασμένος από τα προβλήματα τραυματισμών που είχε βγάλει νωρίτερα φέτος σε Ολυμπιακό και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ούτε επαρκές κράτημα μπάλας, ούτε πολλές κερδισμένες μονομαχίες. Έγινε σωστά αλλαγή από τον Βούζα στο 56'. Για τον Μάρτινς ήταν ένα από τα πιο άσχημά του ματς με την φανέλα των Πειραιωτών. Ήταν σίγουρα χειρότερος του Ρομαό.
ΤΣΟΡΙ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ (ΑΡΧΗΓΟΣ): Στο 29' έγινε για πρώτη φορά επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα. Πέρασε δύο αντιπάλους και έβγαλε μπαλιά για τον Ελιουνούσι που κόπηκε στο... τσακ. Το μεγάλο πρόβλημά του στο α' μέρος ήταν πως η μπάλα δύσκολα έφτανε σε εκείνον απόρροια του εμφανούς προβλήματος σε κυκλοφορία μπάλας και δημιουργίας από τον Ολυμπιακό συνολικά. Σε σχέση με τις προσδοκίες που υπήρχαν η επιλογή του Τσόρι δεν βγήκε. Έγινε αλλαγή λίγο μετά το 60' με τον Φορτούνη να μπαίνει στην θέση του.
ΣΕΜΠΑ: Σε... ρηχά νερά ο Βραζιλιάνος στην παρουσία του στο α' μέρος. Δημιουργικά και επιθετικά δεν βοήθησε παρά ελάχιστα. Ούτε στο 2ο μέρος δεν ήταν θετικός.
ΤΑΡΙΚ ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ: Μαχητικός ο Νορβηγός, κάλυπτε χώρους και βοηθούσε αμυντικά όμως μπροστά δεν τον ένιωσαν σχεδόν καθόλου οι αντίπαλοί του στο πρώτο ημίχρονο. Ούτε στο β' μέρος ήταν τόσο αποδοτικός και λειτουργικός.
ΚΑΡΙΜ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ: Ο Ιρανός είχε κίνηση στον χώρο χωρίς την μπάλα όμως δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά. Για την ακρίβεια πολύ λίγο. Είχε πρώτη τελική στο 14' με σουτ ψηλά έξω. Ήταν η μοναδική της ομάδας του στο ματς! Έχει κάνει σαφώς πιο καλά παιχνίδια με την ερυθρόλευκη.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Πάλεψε αρκετά ο μικρός. Είχε πιο καλή εικόνα από τον Μάρτινς από κάθε άποψη. Και ο μικρός όμως έχει κάνει σαφώς πιο καλά ματς με Ολυμπιακό.
ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο ματς επιχείρησε να δώσει δημιουργική... φρεσκάδα, κινητικότητα και πιο καλή κυκλοφορία μπάλας. Δεν το πέτυχε στον επιθυμητό βαθμό.
ΟΣΚΑΡ ΚΑΡΝΤΟΣΟ: Ο Παραγουανός μπήκε και ουσιαστικά δεν... ακούμπησε. Σε μία βραδιά που ο Ολυμπιακός δημιουργικά και επιθετικά ήταν ακίνδυνος απλώς ήταν μία ακόμα αλλαγή επιθετικογενή παίκτη που δεν μπόρεσε να συμβάλλει στο παιχνίδι διότι εκτός των άλλων δεν πήρε και μπάλες. Ο Ολυμπιακός σε αυτό το ματς συνολικά στο δημιουργικό και το επιθετικό σκέλος έχει κάνει ένα από τα χειρότερά του ματς σε ντέρμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα