Ιβάν: «Ισονομία και δικαιοσύνη για όλους»

Ιβάν: «Ισονομία και δικαιοσύνη για όλους»

bet365

Η κουβέντα που άνοιξε με τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ατρόμητος, κ. Σπανού, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, έφεραν και την απάντηση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως έλεγε σε στενούς του συνεργάτες ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, «ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, που εργάζεται για να μην υπάρχει κανένας διαχωρισμός μικρών και μεγάλων στο πρωτάθλημα».

Παράλληλα, ο κ. Σαββίδης μεταφέροντας προς τα έξω τη θέση του ΠΑΟΚ γύρω από το θέμα της ισονομίας επανέλαβε και πάλι ότι: «έχουμε εργαστεί σκληρά για να βελτιωθούν οι διαιτησίες και να μην υπάρχουν υπόνοιες. Σε αυτή τη δουλειά μαζί μας είναι όποιος συμμερίζεται αυτή την αρχή: ισονομία και δικαιοσύνη για όλους…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα