Πέλκας: «Δε μετανιώνω για τον πανηγυρισμό»!

Πέλκας: «Δε μετανιώνω για τον πανηγυρισμό»!

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έγινε το πρόσωπο της αναμέτρησης στην Τούμπα. Τόσο για το γκολ της νίκης, όσο και για ότι ακολούθησε. Διαβάστε τι δήλωσε μετά το ματς.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύει με 4 αγωνιστικές, ενώ ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει εξηγήσεις για αυτή του την πράξη.

«Να μείνουμε καλύτερα στο γκολ. Δεν κατάλαβα κι εγώ τι έγινε στην αποβολή… Χαίρομαι για την πορεία του Πανιωνίου, σέβομαι πολύ τα παιδιά που αγωνίζονται εκεί και αρκετοί από αυτούς είναι φίλοι μου. Δε σήμαινε κάτι ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός, δεν πήγαινε σε κάποιον. Όταν μπαίνεις αλλαγή, σκοράρεις ένα γκολ στο 95’ και δίνεις τη νίκη στην ομάδα σου, τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Δεν έχω να ζητήσω συγνώμη από κανέναν. Δεν πήγαινε πουθενά, ο πανηγυρισμός. Ήθελα να δείξω ότι σαν ομάδα έχουμε τσαγανό και δε μετανιώνω για κάτι», τόνισε και αναφερόμενος στους ιδιαίτερους πανηγυρισμούς του είπε:

«Μου βγαίνει ο αληθινός μου εαυτός μέσα στο γήπεδο. Δε μπορεί να μετανιώνει κανείς όταν είναι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό του».

Όσο για το ότι είναι πολλές φορές στον πάγκο και αγωνίζεται ως αλλαγή ή ότι βρίσκεται και εκτός ομάδας υποστήριξε:

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη, ωστόσο πρέπει να είσαι έτοιμος κάθε στιγμή για να δώσεις λύσεις στην ομάδα σου».

Τέλος αναφερόμενος στο ματς με τον Πανιώνιο δήλωσε: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχουν παιδιά στον Πανιώνιο που είναι 2-3 χρόνια μαζί με κάποιες προσθαφαιρέσεις. Είναι μια ομάδα που παίζει σφιχτά στην άμυνα και γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Είμαστε μέσα στο στόχο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα