Διούδης: «Είναι μια μεγάλη νίκη»

Διούδης: «Είναι μια μεγάλη νίκη»

bet365

Πριν από μερικές εβδομάδες στην Αθήνα, ο Άρης έχασε δύο βαθμούς στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Σήμερα στη Μυτιλήνη, είδε την τύχη του να αλλάζει με το γκολ του Μπράνα Ιλιτς. Ο Σωκράτης Διούδης χαρακτήρισε μάλιστα «μεγάλη» τη νίκη της ομάδας του επί της Καλλονής.

Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα και το στραβοπάτημα της Λαμίας στην Ελευσίνα, η βαθμολογική διαφορά μειώθηκε στα επίπεδα των έξι πόντων και φυσικά το συγκεκριμένο γεγονός ενισχύει το ενδιαφέρον ενόψει των υπόλοιπων αγωνιστικών.

Στα τελευταία τρία μεταξύ τους παιχνίδια ο Ολυμπιακός κερδίζει σημειώνοντας 3 γκολ σε κάθε ματς. Αυτή τη φορά;

Ο Σωκράτης Διούδης στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΤ3 αναφέρθηκε στη γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά του Άρη. «Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αν και είχαμε κατοχή, δείξαμε ότι ίσως δεν το πιστεύαμε. Είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που το παλέψαμε τόσο, μέχρι το τέλος», είπε ο προπονητής του Άρη και συμπλήρωσε:

«Αυτό προσπαθούσα να πω και στους συμπαίκτες μου. Μία πολύ σπουδαία νίκη, έτσι όπως ήρθε. Κακά τα ψέματα εξαρτόμαστε και από τα αποτελέσματα των αντιπάλων, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει και νικάμε θα πετύχουμε τον στόχο μας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα