Η χειρονομία του Πέλκα! (pics+vid)

Η χειρονομία του Πέλκα! (pics+vid)

Η χειρονομία του Πέλκα! (pics+vid)

Ο Πέλκας σκόραρε το νικητήριο γκολ με τον Πανιώνιο και στη συνέχεια δέχθηκε την κόκκινη κάρτα για την χειρονομία που έκανε!

Αρχικά, ήταν αυτός που λύτρωσε τον ΠΑΟΚ Στη συνέχεια, όμως, ήταν αυτός που με την αδικαιολόγητη άσεμνη χειρονομία του, είδε την κόκκινη κάρτα από τον Στυλιαρά και ουσιαστικά τράβηξε το φυτίλι για να ανάψει η φωτιά  στην Τούμπα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποβλήθηκε, σωστά, με απευθείας κόκκινη, κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύει με 4 αγωνιστικές, ενώ εκτός εαυτού συνέχισε τις χειρονομίες και μετά την αποβολή του πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια.

Η κάμερα του συνδρομητικού καναλιού έχει «συλλάβει» τον Πέλκα να κάνει την άσεμνη χειρονομία δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα, μετά την επίτευξη του 1-0, ενώ φαίνεται να απευθύνεται με ειρωνικό τρόπο και εκφράσεις του στυλ «δεν σε βλέπω, ρε…», σε κάποιον ή κάποιους.

Στα τελευταία τρία μεταξύ τους παιχνίδια ο Ολυμπιακός κερδίζει σημειώνοντας 3 γκολ σε κάθε ματς. Αυτή τη φορά;

Eίναι πλέον βέβαιο ότι ο νεαρός διεθνής δεν θα... χαρεί όσο ήθελε το γκολ που πέτυχε καθώς η τιμωρία αναμένεται να είναι βαριά λόγω της συγκεκριμένης χειρονομίας και φυσικά θα απουσιάσει κι από κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας του.

Δείτε στην Gallery τον τρόπο που πανηγύρισε ο παίκτης του ΠΑΟΚ και για ποιον λόγο είδε την κόκκινη κάρτα από τον Στυλιάρα.

Δείτε ΕΔΩ video με τα στιγμιότυπα και τον πανηγυρισμό (στο 3.25) 

Best of internet