Ο «καρτάκιας» Κεϊτά

Γιώργος Ντυμένος
Ο «καρτάκιας» Κεϊτά

bet365

Ο Σενεγαλέζος μέσος αντικρίζει κατά μέσο όρο μία κίτρινη κάθε 62,5 αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα της Κέρκυρας
«Καμπάνα» περιμένει τον Πολ Κεϊτά για την χθεσινή του κίνηση να πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια μόλις έγινε αλλαγή στη Βέροια. Ο 25χρονος χαφ αντικαταστάθηκε στο 33' της αναμέτρησης καθώς έδειχνε νευριασμένος και είχε ήδη πάρει κίτρινη, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση ελλόχευε τον κίνδυνο αποβολής του. Και αυτό γιατί ο Σενεγαλέζος μέσος είναι πολύ επιρρεπής στις κάρτες και πολλές φορές εξαιτίας αυτού, η εκάστοτε ομάδα του έχει μείνει με αριθμητικό μειονέκτημα.
Από το 2014 και μετά μετρά 57 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία με την Καλλονή, τον Ατρόμητο και την Κέρκυρα. Σε αυτά τα ματς πήρε 25 κίτρινες και 6 κόκκινες, δηλαδή αντίκρισε συνολικά 31 κάρτες, ενώ με τους Φαίακες σε 250 λεπτά συμμετοχής έχει ήδη δει 4 κίτρινες, δηλαδή κατά μέσο όρο μία κάθε 62,5' Αριθμός πάρα πολύ μικρός. Ομως η κίνηση του Γρηγορίου να «προστατέψει» τόσο εκείνον όσο και φυσικά την ομάδα του από ενδεχόμενη αποβολή του δεν έγινε αντιληπτή από τον ποδοσφαιριστή και πλέον ο κλίμα, είναι αρκετά «βαρύ» για εκείνον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα