Λεγανές – Μάλαγα 0-0

Κώστας Ζάλιαρης
Λεγανές – Μάλαγα 0-0

bet365

Ναι μεν πήραν κάτι από το μεταξύ τους ματς, αλλά σίγουρα δεν τους είναι αρκετό... Λεγανές και Μάλαγα έμειναν στο 0-0 για την 28η αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα είχε την απόλυτη υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, η Μάλαγα δυσκολευόταν να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να βγάλει εύκολα τη μπάλα από το δικό της μισό γήπεδο, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι στο «Municipal de Butarque» να πικραίνονται πολύ περισσότερο από το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Τρομερές ευκαιρίες στο 40ο και το 41ο λεπτό από πλευράς Λεγανές, με τον Μαντοβάνι αρχικά από θέση βολής να σουτάρει ψηλά και τον Τίτο στη συνέχεια με προβολή από το δεύτερο δοκάρι να μην καταφέρνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αν ο Μπεργκ ανοίξει το σκορ.

Η ομάδα του Γκαριτάνο έφτασε ακόμα πιο κοντά στο γκολ στο 70', όταν ο Ντιέγκο Ρίκο είχε δοκάρι σε μακρινό σουτ, έχοντας μάλιστα αναγκάσει τον Καμενί να... εκτιναχθεί για να διώξει ακόμα έναν «κεραυνό» του, λίγο νωρίτερα.

Πήρε μέτρα στο τελευταίο 20λεπτο η Μάλαγα, έφτασε στην αντίπαλη περιοχή, όμως οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ δεν το εκμεταλλεύτηκαν. Ειδικά ο Καμάτσο στο 84' είχε τρομερή ευκαιρία με κεφαλιά που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ερερί, κρατώντας το «μηδέν».

Το τελικό 0-0 κράτησε τις δύο ομάδες στο +7 και το +6 από την επικίνδυνη ζώνη...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα