Ατρόμητος: «Αλήθεια για ποιον συμψηφισμό μιλάνε;»

Gazzetta team
Ατρόμητος: «Αλήθεια για ποιον συμψηφισμό μιλάνε;»

bet365

Ο Ατρόμητος κάνει λόγο για παραπληροφόρηση για την χθεσινή διαιτησία τονίζοντας ότι δεν μπορεί να γίνει σύγκριση στα δύο λανθασμένα οφσάιντ του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ.

Στον Ατρόμητο δεν μπορούσαν να κρύψουν την οργή τους για την χθεσινή διαιτησία με τον Γιώργο Σπανό να εκφράζει δημοσίως τα παράπονά του.

Λίγο αργότερα ήρθε η σειρά του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ομάδας, Παύλου Κατώνη στο facebook, ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία σύγκριση στις φάσεις που ακύρωθηκαν τα γκολ των δύο ομάδων.

«Τι παραπληροφόρηση Θεέ μου!. Αλήθεια για ποιον συμψηφισμό μιλάνε; Στη μια φάση που υποδείχθηκε κακώς οφσάιντ ο Μάνταλος, η άμυνα μας σταμάτησε και δεν υπάρχει κανένα γκολ του Αραούχο!

Στο δικό μας πεντακάθαρο γκολ ο επόπτης υπέδειξε οφσάιντ τον Λημνιό που έρχεται από δύο μέτρα πίσω!. Ξεκίνησε για την σέντρα αλλά ένα «αόρατο χέρι» τον σταμάτησε και γύρισε πίσω!. Οποιαδήποτε σύγκριση λοιπόν απαγορευτική!».

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο ΠΑΟΚ - Πανιώνιος, αν ο Πέδρο Ενρίκε ανοίξει το σκορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα