Πλάνο ελληνοποίησης και αλλαγές ενόψει σε Ολυμπιακό

Πλάνο ελληνοποίησης και αλλαγές ενόψει σε Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Πλάνο ελληνοποίησης και αλλαγές ενόψει σε Ολυμπιακό

bet365

Στον Ολυμπιακό η πρόθεση για τη νέα χρονιά είναι να γίνει πιο έντονο το ελληνικό στοιχείο με την πλαισίωση συγκεκριμένων ποιοτικών ξένων προσθηκών. Ξανά αλλαγές στην ομάδα.

Εν μέσω των αγώνων της ομάδας του Ολυμπιακού γίνονται και επαφές για προπονητή αλλά και για την ομάδα για τη νέα περίοδο.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ, αν ο Αγουέρο ανοίξει το σκορ.

Μία βασική στόχευση είναι να γίνει πιο έντονο το ελληνικό στοιχείο στον σύλλογο. Είτε με προσθήκες από αλλού είτε με τα νέα παιδιά της ομάδας, είτε με τους Έλληνες δανεικούς που έχουν ξεχωρίσει και θα γυρίσουν όπως για παράδειγμα ο κίπερ Γιαννιώτης ή ακόμα και ο Γιαννιώτας. Το πλάνο περιλαμβάνει και απόκτηση κάποιων ποιοτικών ξένων και ενώ θα υπάρξουν ξανά αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας και ως προς τις δομές της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα