ΠΑΟΚ: Προετοιμασία ξανά στην Ολλανδια

ΠΑΟΚ: Προετοιμασία ξανά στην Ολλανδια

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Προετοιμασία ξανά στην Ολλανδια

bet365

Ο ΠΑΟΚ επιμένει ολλανδικά και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί την καλοκαιρινή προετοιμασία του στις περιοχές της Ολλανδίας. Αυτή τη φορά έχει επιλεγεί το Χορστ, κοντά στα γερμανικά σύνορα.

Η περσινή προετοιμασία του «Δικεφάλου» πραγματοποιήθηκε στο Οστερμπέεκ, οι άνθρωποι του έμειναν ικανοποιημένοι από τις παροχές και τα γήπεδα, όμως η διοργάνωση του Euro U17 στην συγκεκριμένη περιοχή υποχρέωσε τον Λούμπος Μίχελ να αναζητήσει άλλο αθλητικό κέντρο.

Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης, με επιστροφή αν ο Κ. Ρονάλντο ανοίξει το σκορ.

Ετσι, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει σήμερα η Forza, φαίνεται να έχει καταλήξει στο Χορστ, μια περιοχή κοντά στο Αρχεν και στο Βένλο, πολύ πιο κοντά στα γερμανικά σύνορα, όπου στο παρελθόν έχουν βρεθεί η εθνική Ολλανδίας, η Γιουβέντους και η Πόρτο για προετοιμασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα