ΟΦΗ - Τρίκαλα 0-1 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
ΟΦΗ - Τρίκαλα 0-1 (vid)

bet365

Νέα ήττα στην φετινή Football League που... πόνεσε τον ΟΦΗ! Αυτήν την φορά στην έδρα του από τα Τρίκαλα που επικράτησαν με 1-0, χάρις σε εκτέλεση φάουλ! Οργή και γιούχα ο κόσμος!
Ο ΟΦΗ ξεκίνησε τον αγώνα με διάταξη 4-2-3-1: Ο Στρέζος κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά παίζει ο Κιάσσος, αριστερά ο Βαλλιάνος με τους Κομεσίδη - Κώτσιο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή οι Μητρόπουλος, Πουρτουλίδης, Χαντί και στην επίθεση οι Μάνος (δεξιά), Πάγκαλος (αριστερά) και Βουό. Στο 2ο μόλις λεπτό ο Βουό είχε ένα σουτ και ακολούθησε στο 11' φάση με σουτ του Κουσκουνά. Στο 24' ο Κιάσσος απείλησε με μία σέντρα από δεξιά. Στην συνέχεια τόσο στο α' όσο και στο β' μέρος οι Κρητικοί πίεσαν αλλά δίχως αντίκρισμα.
Αντίθετα τα Τρίκαλα δίχως να έχουν κάνει πριν ιδιαίτερες φάσεις σκόραραν στο 64'. Φάουλ από τον Γκόλια και η μπάλα πήγε στο αριστερό ΓΑΜΑ του Στρέζου. Ο ΟΦΗ πρέσαρε και πιο μετά έχοντας καλή στιγμή με φάουλ του Μιλοσάβλιεβ μόλις άουτ. Στα λεπτά που απέμειναν δεν άλλαξε τίποτα επί της ουσίας παρά το έξτρα πρέσινγκ του ΟΦΗ και την ώθηση του κόσμου του. Μετά το πέρας της αναμέτρησης πάντως οι οπαδοί του ΟΦΗ ξέσπασαν με γιούχα προς τους παίκτες και την ομάδα!
ΣΚΟΡΕΡ: 64′ φάουλ Γκόλιας
ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Βουό, Χαντί, Μάνος (57′ Ράντι), Πουρτουλίδης (68′ Μιλοσάβλιεφ), Πάγκαλος (77' Όγκμποε), Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος και Μητρόπουλος.
ΑΟ Τρίκαλα (Π. Αμανατίδης): Αποστολίδης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Λεάντρο, Στεφάνοβιτς (79′ Σαρακατσάνος), Μουμίν, Ριζογιάννης, Ρομπέρ (62′ Μπαϊκαρά), Γιαννιτσάνης (85′ Αρναρέλλης) και Κουσκουνάς.
Διαιτητής: Απόστολος Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Γεώργιος Κουντουρέλης (Αθηνών), Δημήτριος Πρέντζας (Δυτικής Αττικής)
Κίτρινες: Κιάσσος, Κώτσιος, Βουό, Βαλλιάνος – Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Αποστολίδης
Κόκκινες: -

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα