Ρομαό: «Νιώθω καλά στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Ρομαό: «Νιώθω καλά στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Αλεξίς Ρομαό αναφέρθηκε στην θητεία του στον Ολυμπιακό και την πορεία του έως τώρα και τις επιλογές που είχε το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Ο έμπειρος άσος είπε στο Foot Mercato:
«Από την μια, θα ήθελα να ανανεώσω με την Μαρσέιγ το καλοκαίρι που μας πέρασε. Από την άλλη, ήθελα να αλλάξω τον αέρα μου, να δω άλλα πράγματα. Έτσι απλά. Πέρασα 3,5 χρόνια στη Μασσαλία. Ένιωθα ότι έπρεπε να γυρίσω σελίδα με τη Μαρσέιγ. Σίγουρα παρακολουθώ ακόμη ο,τι συμβαίνει στην ομάδα. Όπως λένε, όταν είσαι οπαδός της Μαρσέιγ για μια ημέρα, είσαι για πάντα. Μιλάω με μερικούς συμπαίκτες μου μέσω μηνυμάτων. Αυτό που μου λείπει πολύ είναι να παίζω στο Βελοντρόμ. Στην Ελλάδα, επίσης, υπάρχει καλή ατμόσφαιρα όταν παίζουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό. Ήμουν στο τέλος του συμβολαίου μου με τη Μαρσέιγ. Είχα την επιλογή είτε να πάω στις ΗΠΑ, είτε να πάω στον Ολυμπιακό και να παίξω στην Ευρώπη. Επέλεξα το δεύτερο που ήταν ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ. Οι πρώτοι έξι μήνες δεν ήταν ενδεικτικοί, γιατί δεν έπαιξα πολύ. Δεν έπαιξα, παρά μόνο λίγα ματς.
Η μόνη δυσκολία που έχω στην Ελλάδα είναι ότι είμαι μακριά από την οικογένειά μου. Οι συγγενείς μου ζουν στην Τουλούζη και έρχονται μόνο στις διακοπές. Είναι η πρώτη φορά που είμαστε τόσο μακριά. Έπρεπε να προσαρμοστώ και το έκανα. Ο Πάουλο Μπέντο με έβαζε να παίζω ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και στη θέση μου στο κέντρο. Έπαιξα και στις δύο θέσεις. Είναι αλήθεια ότι τους πρώτους έξι μήνες δεν έπαιξα πολύ. Τώρα, παίζω περισσότερο. Είναι εντελώς διαφορετικά από ότι στη Γαλλία. Μου αρέσει η χώρα και η Αθήνα ως πόλη. Αισθάνομαι καλά στον Ολυμπιακό. Ακόμη και όταν δεν παίζω πολύ, η ζωή κυλά καλά και ομαλά. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι εντελώς διαφορετικό. Υπάρχουν καλά ματς: μεγάλα ντέρμπι εντός και εκτός έδρας. Οι μικρές ομάδες θέλουν να νικούν τις μεγάλες. Είναι λιγότερο τακτικό, λιγότερο δυνατό σε σχέση με το γαλλικό. Η επιστροφή μου στην Γαλλία δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου. Αλλά θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην Γαλλία και την Τουλούζ. Εκτιμώ επίσης το MLS».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα