Στην Λάρισα για το σερί του... μηδέν, ο Παναιτωλικός

Gazzetta team
Στην Λάρισα για το σερί του... μηδέν, ο Παναιτωλικός

bet365

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Λάρισα. Χωρίς Κλέσιο, Ρέι και Χαντάκια οι Αγρινιώτες στο Arena.

Η διαδικασία... αλλαγής συνεχίζεται στο Αγρίνιο και στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Μάκη Χάβου μετρά ένα σερί τριών αγώνων χωρίς να δεχθεί γκολ (0-0 με ΠΑΣ και Κέρκυρα και 2-0 με Λεβαδειακό) και θέλει να το συνεχίσει και μέσα στην Λάρισα.

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού ολοκληρώθηκε και ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε στην αποστολή. Σε αυτήν δεν βρίσκονται οι Κλέσιο, Ρέι και Χαντάκιας.

Αναλυτικά η αποστολή:
Κυριακίδης, Καβουσάκης, Κολοβούρης, Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μπράβο, Μουνιός, Ρόσα, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννιώτης, Λόπες, Βασιλούδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα