Κελεσίδης στο Gazzetta.gr: «Ο Λεάλι κατέρρευσε, ήταν για αλλαγή»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Κελεσίδης στο Gazzetta.gr: «Ο Λεάλι κατέρρευσε, ήταν για αλλαγή»! (vids)

bet365

Ο παλαίμαχος κίπερ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης, σχολιάζει στο Gazzetta.gr την εικόνα του Νικόλα Λεάλι στην Πόλη και μιλάει παράλληλα για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Ο Κελεσίδης υπήρξε μία σημαντική μορφή του Ολυμπιακού κάτω από τα δοκάρια και ένας παίκτης με τίτλους και διακρίσεις στο Λιμάνι. Ένας λόγος παραπάνω να ξέρει καλά την θέση του κίπερ αλλά να τοποθετηθεί για την κάκιστη εμφάνιση του Λεάλι με την Μπεσίκτας στην Πόλη. Μιλώντας στο Gazzetta.gr ο βετεράνος άσος των Πειραιωτών σχολίασε για τον Ιταλό: «Η εικόνα του Λεάλι δεν ήταν καθόλου καλή χθες αλλά δεν ήταν και στον προηγούμενο αγώνα με την Μπεσίκτας. Μετά το πρώτο γκολ στη ρεβάνς κατέρρευσε. Ήταν σαν μην βρισκόταν μέσα στο γήπεδο. Φαινόταν πως είχε μεγάλο τρακ, μεγάλος άγχος και ότι δεν μπορούσε.

Έχει κάνει όντως μεγάλα λάθη και υπάρχει μεγάλη ευθύνη από μέρους του. Όμως για μένα έπρεπε να γίνει αλλαγή. Θα μπορούσε και να είχε προστατευθεί διαφορετικά και να είχε γίνει άλλου τύπου διαχείριση. Έδειχνε πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου».

Ερωτηθείς για το εάν μπορεί ένας κίπερ να επανέλθει πλήρως μετά από τέτοιες εμφανίσεις και αυτά τα λάθη διευκρίνισε: «Κάθε τερματοφύλακας μπορεί να φάει τέτοια γκολ για μένα όσο καλός και εάν ναι. Ναι φυσικά μπορείς να επανέλθεις, αρκείς να έχεις δυνατό χαρακτήρα. Ο Λεάλι δεν είναι τόσο μεγάλος σε ηλικία. Να βάλει το κεφάλι κάτω, να δουλέψει σωστά πάνω στις αδυναμίες του και να επιδιώξει να επανέλθει».

«ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ...»

Σε σχέση με το επικείμενο ντέρμπι στην Λεωφόρο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Παναγιώτης Κελεσίδης δεν θεωρεί πως μπορεί να παίξει ρόλο το τι έγινε στην Ευρώπη: «Θα είναι πολύ διαφορετικός αγώνας. Δεν έχει σχέση με το τι συνέβη στην Ευρώπη. Αλλάζει η ψυχολογία σε τέτοια ματς. Υπάρχει το πρεστίζ, το μεγάλο κίνητρο και οι απαιτήσεις του κόσμου. Όλοι ζουν και απαπνέουν για τον αγώνα αυτόν. Οι παίκτες θεωρώ πως το έχουν καταλάβει και ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάνει σε τέτοια ματς. Για εμένα βεβαίως και η ομάδα μπορεί να γυρίσει το... χαρτί και να κερδίσει. Είναι άλλο ματς αυτό. Ο πιο ψύχραιμος, σοβαρός και τυχερός θα το πάρει».

«ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ»!

Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού έκανε και το δικό του flash back. Πήγε πίσω τον χρόνο στην σεζόν 1972-1973 και τη νίκη του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο με 1-0: «Πήγαμε σε ένα ματς όπου ο Παναθηναϊκός τότε είχε την ομάδα του Γουέμπλεϊ και παρουσιαζόταν ως το μεγάλο φαβορί. Και όμως κερδίσαμε. Για μένα είναι ορόσημο αυτό το ματς. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι που το πανηγυρίσαμε έξαλλα. Μετά κάναμε και ρεκόρ και πήραμε και νταμπλ».
Μάλιστα θυμάται και το τι μετέφερε τότε ο κόσμος της ομάδας προς τους παίκτες του Ολυμπιακού: «Είχαν έρθει τότε στο ξενοδοχείο που μέναμε αρκετοί φίλαθλοι. Κόσμος του Ολυμπιακού που ήθελε τη νίκη. Θυμάμαι που μας έλεγαν 'νικήστε τον Παναθηναϊκό και ας χάσετε όλα τα άλλα παιχνίδια! Αρκεί να νικήσετε εκεί'. Έτσι το έβλεπαν. Εμείς πήγαμε εκεί, δεν φοβηθήκαμε, παίξαμε καλά και κερδίσαμε».
- Στην Gallery δείτε πλάνα από το ματς που αναφέρει ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα