Βρύζας: «Κατά 99% ο τελικός στο ΟΑΚΑ» (vid)

Βρύζας: «Κατά 99% ο τελικός στο ΟΑΚΑ» (vid)

bet365

Στο ΟΑΚΑ κατά 99% στις 6 Μαΐου θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ζήση Βρύζα να τονίζει ότι για λόγους ισονομίας αν η ΑΕΚ φτάσει στον τελικό δεν αποκλείεται αλλαγή έδρας

Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας δεν έγινε ποτέ λόγω τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας στον ευρύτερο χώρο του Μπάντμιντον στο Γουδή, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΕΠΟ.

Αργότερα, ο Ζήσης Βρύζας επιβεβαίωση ότι τελικά θα μάθουμε τα ζευγάρια των ημιτελικών την Τρίτη (21/3, 11:30), τονίζοντας ότι από αυτή την εξέλιξη δεν επηρεάζεται ο προγραμματισμός των ημερομηνιών των ημιτελικών αλλά και του τελικού, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 6/5.

Αρχικά είπε ο Ζήσης Βρύζας: «Δυστυχώς, κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, αποφασίστηκε η αναβολή της κλήρωσης του Κυπέλλου λόγω του τηλεφωνήματος για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από αυτό, την Τρίτη θα γίνει η κλήρωση».

Από το 2011 έχει να σκοράρει Λιλ απέναντι στη Μαρσέιγ στο πρώτο ημίχρονο. Θα διατηρηθεί το σερί με τη Λιλ να μένει στο 0;

Για το αν οι ημερομηνίες είναι ξεκάθαρες, είπε: « Ναι. Παίζουμε στις 12-13/4 και στις 25-27 οι ρεβάνς».

Για το επηρεάζεται ο τελικός: «Ο τελικός θα γίνει στις 6/5, ο τόπος είναι κατά 99% το ΟΑΚΑ. Για λόγους ισονομίας αν η ΑΕΚ φτάσει στον τελικό δεν αποκλείεται αλλαγή έδρας. Εξετάζονται ήδη τα μέτρα ασφαλείας και καταλληλότητας άλλων εδρών όπως της Λάρισας και το Καυτανζόγλειο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα