Οι ευρωπαϊκές βραδιές που ο Λεάλι θέλει να ξεχάσει... (vids)

Οι ευρωπαϊκές βραδιές που ο Λεάλι θέλει να ξεχάσει... (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Οι ευρωπαϊκές βραδιές που ο Λεάλι θέλει να ξεχάσει... (vids)

bet365

Ο Νικόλα Λεάλι έχει συγκεντρώσει φέτος στον Ολυμπιακό αρκετές κάκιστες εμφανίσεις. Το Gazzetta.gr θυμίζει τις εφιαλτικές του βραδιές στην Ευρώπη στην διάρκεια της περιόδου.
Προφανώς και στην Ελλάδα ο Λεάλι τα έχει κάνει τα... λαθάκια του. Επειδή όμως η κάκιστη εμφάνισή του στην Πόλη έγινε με την Μπεσίκτας σε ευρωπαϊκό επίπεδο ας μείνουμε σε αυτήν την φάση στα ευρωπαϊκά του πεπραγμένα. Ο Ιταλός κίπερ έπαιξε βασικός σε όλα τα ματς των ομίλων του Γιουρόπα, στα δύο με την Οσμανλισπόρ αλλά και στα δύο με Μπεσίκτας. Στην Ευρώπη σε 10 συμμετοχές είδε την εστία του να παραβιάζεται 11 φορές. Από αυτές σε αρκετές είχε ευθύνη. Στο Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ και το 0-1 κάνει μία έξοδο στο... πουθενά, χάνοντας τον Σωτηρίου που σκοράρει. Στο ματς της Κύπρου έχει πάλι κάνει λάθος και πάλι σε γκολ του Σωτηρίου με τον τρόπο που βγήκε από την περιοχή του. Εκεί σε συνδυασμό με κάκιστη αντίδραση του Ντα Κόστα μπήκε τέρμα από τους Κύπριους.
Στη νίκη του Ολυμπιακού με 4-1 επί της Αστανά το μοναδικό γκολ της ομάδας του Καζακστάν προέρχεται ξανά από δικό του... ατόπημα. Και στο 1-1 με την Γιουνγκ Μποις είχε... προβλήματα.
Ερχόμαστε μετά στα άκρως εφιαλτικά παιχνίδια με την Μπεσίκτας. Εκεί όπου οι Τούρκοι έβαλαν γκολ στο Νο1 ματς και 4 στο 2ο, εκ των οποίων στα 4 έχει βασική ευθύνη ο Ιταλός! Τα κλασικά λάθη του Λεάλι στα οποία δεν διορθώθηκε ποτέ είναι: πάσα πάνω σε αντίπαλο, λανθασμένες μεταβιβάσεις ή επικίνδυνες και άστοχες έξοδοι αλλά και να ανεβαίνει ψηλά στην περιοχή του σαν να παίζει... λίμπερο. Δείτε τα βίντεο από τα ματς αυτά στην Gallery:
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα