Νέα καθυστέρηση με τους Κινέζους

Νέα καθυστέρηση με τους Κινέζους

Νέα καθυστέρηση με τους Κινέζους

bet365

Η τρίτη δόση 100 εκατ. ευρώ προς την Fininvest δεν κατατέθηκε τελικά την Πέμπτη και στη Μίλαν ελπίζουν για Παρασκευή ή Δευτέρα.

Τα λεφτά για να πειστούν όλοι ότι η αλλαγή ιδιοκτησίας στους Ροσονέρι θα γίνει όντως, αναμένονταν στις 10 Μαρτίου. Τελικά δόθηκε αναβολή για τις 13 και μετά για τις 16. Αυτή η μέρα, όμως, έφτασε και τα 100 εκατ. ευρώ δεν φάνηκαν στους λογαριασμούς της Fininvest. Αυτό που υποθέτουν όλοι, όπως γράφει η Gazzetta dello Sport, είναι ότι υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα και τα λεφτά αναμένεται να φανούν την Παρασκευή ή το αργότερο την Δευτέρα.

Χθες Τετάρτη πάντως, ο Πιερσίλβιο Μπερλουσκόνι, γιος του Σίλβιο, δήλωσε πως αν δεν προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα με την Sino-Europe Sports, οι μετοχές θα παραμείνουν στον πατέρα του. Δεν θα ανοίξει, δηλαδή, ο δρόμος για άλλους υποψήφιους επενδυτές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα